Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Nagrade za najbolje mlade matematičare

30.03.2017.

U Gradskoj kući danas su uručene nagrade  najboljim mladim matematičarima Severnobačkog okruga, učenicima osnovnih  škola, za uspehe ostvarene na Okružnom takmičenju. Predstavljeni su, takođe, i učenici srednjih škola koji su osvojili zavidne rezultate na Državnom takmičenju iz matematike.

10941_1.jpg

Član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja, Nataša Aleksić, uručila je učenicima Gimnazije „Svetozar Marković“ poseban poklon u ime Grada Subotice Teodoru Sakal Franciškoviću, Aleksandaru Grahovcu, Marku Mijatoviću i Đorđu Miliću, istakavši da smo ponosni na ovu decu i da znamo da se iza njihovog neskrivenog talenta krije veliki trud i rad. Lokalna samouprava će, dodala je, i dalje pomagati mlade talente, jer se budućnost jedne sredine može graditi samo na znanju.

Sekretar Sekretarijata za društvene delatnost, Jasmina Stevanović, izjavila je, da je ovo prilika da se mladim matematičarima zahvalimo u ime Grada Subotice.

Na Okružnom  takmičenju osnovnih škola iz matematike učestvovalo je 136 učenika – 54 iz četvrtog razreda, 23 iz petog, 25 iz šestog, 21 učenik sedmog razreda i 14 učenika iz osmog razreda. Od 136 učesnika, 92 učesnika je nagrađeno i pohvaljeno. Osvojeno je 14 prvih nagrada, 15 drugih i 25 nagrada za treće mesto, a podeljeno je i 38 pohvala za učenike od četvrtog do osmog razreda.

Diplome i pohvale nagrađenim učenicima uručili su Jasmina Stevanović, Nataša Aleksić, Nebojša Gvozdenović, predsednik Udruženja matematičara, i Vesna Dulić, direktorka Osnovne škole „Kizur Ištvan“, koja je bila domaćin Okružnog takmičenja iz matematike održanog 25. marta 2017. godine.

.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop