Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Gyógyszer (is) az ideiglenes szálláson tartózkodóknak

2016.01.05.

Milimir Vujadinović, a Városi Tanács szociálisvédelemért felelős tagja ma ellátogatott a Gaj utca 50. alatti ideiglenes hajléktalan-szállásra, amelynek működését teljes egészében az önkormányzat pénzeli.

  9817_1.jpg

Milimir Vujadinović ebből az alkalomból kijelentette, hogy az ideiglenes szállás mindaddig nyitva lesz, amíg tart a hideg, s ha szükség lesz rá, akkor nagyobb számú hajléktalan számára is biztosítanak megfelelő elhelyezést, majd hozzátette, hogy a hajléktalanok számára biztosították az alapvető orvosi ellátást is.

- A gyógyszerek vásárlására és az ideiglenes hajléktalan-szállás működéséhez a pénzt Szabadka Város biztosítja. Az ideiglenes szálláson tartózkodó betegek kezelésére a gyógyszereket az Egészségház orvosa írja ki. A hajléktalan-szállás szolgáltatásai a Szociális Munkaközpont beutalójával vehetők igénybe – hangsúlyozta Milimir Vujadinović, aki azt is elmondta, hogy a hajléktalanokról operatívan a szabadkai Vöröskereszt városi szervezete gondoskodik, amellyel igen jó együttműködést alakított ki a helyi önkormányzat.

Az ideiglenes hajléktalan-szálláson, amely 2015. december 31-én kezdte meg működését, jelenleg 16-an tartózkodnak. A szállás és az alapvető orvosi ellátás mellett a hajléktalanok számára ruhát, lábbelit, háromszori étkezést, meleg italokat továbbá tisztálkodási szereket is biztosítanak.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop