Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Bajmoki téli kispályás labdarúgótorna

2015.12.10.

- A bajmoki Sportcsarnokban 2015. december 28-a és 2016. január 17-e között rendezik meg a második téli kispályás labdarúgótornát – jelentette be a Városháza Média Központjában megtartott sajtótájékoztatón Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja.

9764_1.jpg

Kiemelte, hogy az önkormányzat támogatja az ilyen sportrendezvényeket, függetlenül attól, hogy a városi vagy a peremvárosi helyi közösségekben rendezik-e meg őket, mert arra szeretné ösztönözni a fiatalokat, hogy minél többet sportoljanak.

Radoslav Vukelić, a torna szervezője köszönetet mondott azért a segítségért, amelyet a sport-, ifjúsági és turizmusügyi illetékesek nyújtottak a bajmoki helyi közösségnek az idei kispályás labdarúgótorna megszervezéséhez. Arra számít, hogy idén is a tornán 16 csapat vesz részt, a csapatonkénti nevezési díj 10.000 dinár lesz, a nyereményalap 130.000 dinárt tesz ki, a tornát pedig a futsal szabályai szerint játsszák 4+1 játékossal, négyes méretű labdával.

A szervező hozzátette: a mérkőzéseket többnyire munkanapokon, az esti órákban rendezik meg a fűtött bajmoki sportcsarnok kellemes légkörében.

Simon Zsolt, a bajmoki helyi közösség tanácsának elnöke a sajtó képviselőinek többek között elmondta, hogy a bíráskodással a szabadkai játékvezetők szövetségét kérték fel, amely a legjobb kispályás játékvezetőket delegálja majd a mérkőzésekre.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia