Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Bajmoki téli kispályás labdarúgótorna

2015.12.10.

- A bajmoki Sportcsarnokban 2015. december 28-a és 2016. január 17-e között rendezik meg a második téli kispályás labdarúgótornát – jelentette be a Városháza Média Központjában megtartott sajtótájékoztatón Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja.

9764_1.jpg

Kiemelte, hogy az önkormányzat támogatja az ilyen sportrendezvényeket, függetlenül attól, hogy a városi vagy a peremvárosi helyi közösségekben rendezik-e meg őket, mert arra szeretné ösztönözni a fiatalokat, hogy minél többet sportoljanak.

Radoslav Vukelić, a torna szervezője köszönetet mondott azért a segítségért, amelyet a sport-, ifjúsági és turizmusügyi illetékesek nyújtottak a bajmoki helyi közösségnek az idei kispályás labdarúgótorna megszervezéséhez. Arra számít, hogy idén is a tornán 16 csapat vesz részt, a csapatonkénti nevezési díj 10.000 dinár lesz, a nyereményalap 130.000 dinárt tesz ki, a tornát pedig a futsal szabályai szerint játsszák 4+1 játékossal, négyes méretű labdával.

A szervező hozzátette: a mérkőzéseket többnyire munkanapokon, az esti órákban rendezik meg a fűtött bajmoki sportcsarnok kellemes légkörében.

Simon Zsolt, a bajmoki helyi közösség tanácsának elnöke a sajtó képviselőinek többek között elmondta, hogy a bíráskodással a szabadkai játékvezetők szövetségét kérték fel, amely a legjobb kispályás játékvezetőket delegálja majd a mérkőzésekre.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop