Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Beharangozták a szilveszterezés programját

2015.12.09.

Szabadka Város idén is megajándékozza a szabadkaiakat és a vendégeket a Szabadság téri újévvárással, és ezúttal sem marad el a Szabadkai Filharmónia hagyományos újévi hangversenye a Városházán. Az újévvárást az újvidéki Radio AS FM-mel együttműködve szervezik meg, így a központi téren csütörtökön,  december 31-én 22 órától hajnali két óráig a rádió nevében ismert lemezlovasok: Konte, Gruver és Nois gondoskodnak a zenei válogatásról.. A Szabadkai Filharmónia újévi hangversenye szerdán, 2015. december 30-án 20 órakor kezdődik a Városháza Dísztermében.

9763_1.jpg

Miroslav Jovančić, a Szabadkai Filharmónia elnöke elmondta, hogy az újévi hangverseny karmestere a belgrádi Stanko Jovanović lesz, szólistaként pedig fellép a belgrádi Tanja Obrenović (mezzoszoprán) és a szegedi Dobrotka Szilvia. A hangversenyen Csajkovszkij, Verdi, Delibes, Brahms, Mascagni, Bizet és Strauss művei csendülnek fel, illetve Nino Rota neves olasz zeneszerző filmzenéi az Amarcordból és a Keresztapából.

A Radio AS FM marketing-menedzsere, Ivana Dimitrijević elmondta, hogy ez a rádió a leghallgatottabb a Vajdaságban heti 400.000 hallgatóval. A Szabadság téri színpadról december 31-én a szilveszterezőket változatos zenével szórakoztatják, mind a fiatalabb, mind pedig az idősebb korosztályra is gondolva, s reményei szerint a szilveszterezés jó hangulatban telik majd el.

A Szabadság téren szilveszterezők a 2016-os évet tűzijátékkal és keringővel köszöntik. A Szabadság teret – az előző évekhez hasonlóan - ezúttal is bekerítik, s a bekerített részbe tilos lesz fém- vagy üveg-göngyöleget illetve pirotechnikai eszközöket bevinni.

A Szabadkai Filharmónia újévi hangversenyére a belépőjegy 2.000 dinár. A hangversenyre a jegyek árusítása hétfőn, december 21-én kezdődik a Városháza emléktárgy-boltjában.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop