Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

Szabadka szívből ringat

2015.12.02.

A fogyatékossággal élők hetének központi, Szabadka szívből ringat elnevezésű ünnepi rendezvényét ma este tartották meg a Városháza Dísztermében, december 3-a, a fogyatékossággal élők nemzetközi napja alkalmából. A Kolevka Gyermekotthon védencei és a Dositej Obradović Iskolaközpont és Diákotthon tanulói mellett számos sportklub tagjai illetve sportmunkás volt jelen, amelyek, illetve akik bekapcsolódtak a fogyatékossággal élők hetének programjába.

9756_1.jpg

Milimir Vujadinović, a Városi Tanács szociálisvédelemért felelős tagja elmondta, hogy Szabadka Város a városi költségvetésnek csaknem az 5 százalékát fordítja a szociálisvédelemre, amivel az önkormányzatok élvonalába tartozik.

Gordan Glončak, a Celebrális és Gyermekparalízisben Szenvedők Egyesületének tagja beszédében úgy vélte, hogy a húsz évvel ezelőttihez képest lényegesen jobb a fogyatékossággal élők helyzete. A fogyatékossággal élők jobb helyzete és társadalmi integrálódása a különböző létesítmények akadálymentesítésének, a fogyatékossággal élők sportegyesületei megalakításának köszönhető, de hozzátette: a társadalom még sokat tehetne azért, hogy mindenki számára azonos életfeltételeket teremtsen.

A Szabadka szívből ringat rendezvény keretében egy érdekes zenés műsor hangzott el a Ravnica Tamburazenekar valamint Bojana Šarović és Nebojša Vojvodić énekesek fellépésével.

A fogyatékossággal élők hetének rendezvényeibe bekapcsolódott szervezetek, egyének elismerő oklevelet vettek át, a Kolevka Gyermekotthonban élő gyermekek és a Dositej Obradović Iskolaközpont és Diákotthon tanulói pedig ugyancsak alkalmi műsorral léptek fel.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop