Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A tartomány és az önkormányzat közösen finanszírozza a takarékos közvilágítás projektjét

2015.11.06.

Mgr. Nenad Stanković, tartományi energetikai és ásványi nyersanyagügyi titkár a múlt hét végén Újvidéken szerződést írt alá térítésmentes fejlesztési eszközök odaítéléséről a helyi önkormányzatoknak a takarékos közvilágítási projektek megvalósítására, összesen 22 millió dinár folyósításáról.  A pályázat alapján odaítélt eszközökből Titel, Szerbcsernye, Pecsince, Szabadka, Karlóca és Óbecse részesül.

9679_1.jpg

Vajdaság Autonóm Tartomány – Tartományi Energetikai és Ásványi Nyersanyagügyi Titkárság és Szabadka Város között szerződést írtak alá térítésmentes eszközök folyósításáról a palicsi Magyarkanizsai úton a takarékos közvilágítás kiépítésére.

A Magyarkanizsai úti közvilágítással kapcsolatos projekt megvalósítására áfával együtt a szerződő felek összesen 6 millió dinárt biztosítanak. Ebből a Titkárság 3.884.312  dinárt, Szabadka Városa pedig az Építési Igazgatóságon keresztül mintegy 2.100.000 dinárt folyósít.

Ahhoz, hogy az önkormányzatok pályázhassanak, rendelkezniük kellett a teljes dokumentációval, s a pályázáshoz szükség volt a műszaki-gazdasági indokoltsági tanulmányra és a vázlattervre. Ezeket a dokumentumokat Szabadka Város Építési Igazgatósága dolgozta ki.


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop