Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Beharangozták az újévi kispályás labdarúgó-tornát

2015.11.05.

A szabadkai sportcsarnokban 2015. december 13-a és 2016. január 9-e között rendezik meg a 43. újévi kispályás labdarúgó tornát. A tornát az önkormányzat támogatásával a Stadion KKV szervezi.

9676_1.jpg

Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja az ebből az alkalomból rendezett sajtótájékoztatón elmondta, hogy Szabadka Városa mind szervezésben, mind pénzben hagyományosan támogatja ezt a rendezvényt. Az idén a városi költségvetésből erre a célra 350.000 dinárt biztosítanak, a fennmaradt részt pedig a Stadion KKV teremti elő saját költségvetéséből illetve a nevezési díjakból.

Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója elmondta, hogy a tornát a futsal szabályai szerint rendezik meg a játékosok számát kivéve, mivel ugyanolyan lesz a felállás, mint eddig, vagyis 5 plusz 1 játékos, a labda pedig 4-es méretű.

-A tornára mától lehet jelentkezni addig, amíg be nem telik a 32-es nevezési szám, illetve legkésőbb 2015. december 11-ig, amikor megejtik a sorsolást. Nyolc csoportban egyfordulós pontrendszerben zajlik a torna, a csoport két legjobbja jut be a rájátszásba. A rájátszás sorsolását a torna első részét követően rendezik meg, akárcsak a nagy versenyeken. A tornára a nevezési díj 10.000 dinár plusz áfa. Az első díj 350.000 dinár, a második 100.000, a harmadik pedig 50.000 dinár – mondta Tóth Róbert.

A tornával kapcsolatos felvilágosítás a szervezők 064/2203407 és 024/552-800-as telefonszámán illetve a Stadion KKV hivatali helyiségeiben kapható.

A Szabadkai Játékvezetők Szervezete a tornára a legjobb játékvezetőket delegálja.

A belépőjegyek is ugyanannyiba kerülnek, mint eddig – vagyis a torna kezdetétől 100 dinár az egész napos programra.  A mérkőzéseket kizárólag hétvégeken játsszák.  

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop