Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Vízvezeték- és csatornahálózat építése

2015.10.21.

Nebojša Malenković, Vajdaság AT Nagyberuházási Igazgatóságának igazgatója, Maglai Jenő, Szabadka polgármestere, és Ilija Maravić, a Városi Képviselő-testület elnöke ma megtekintette a csatornahálózat építését a sándori HK területén, a Stražilovo, a Kamenica, a Szőreg, valamint a Futak utca egy részében, valamint a makkhetesi HK-ben a vízvezeték építését a Győri Ferenc utcában (az 1-es, 2-es és 3-as szárnyvezetékkel), a Szegedi és a 381. új utcában.

9650_1.jpg

Szabadka ma egy nagy építőhely, jelenleg hét lokáción folynak munkálatok, nyilatkozta ebből az alkalomból Nebojša Malenković, majd hozzátette, hogy az Igazgatóság pályázatai révén idén Szabadkának 500 millió dinárt ítéltek oda, amelyből Szabadka Város 377 millió dinárt használ.

Kiemelte, hogy Szabadka Város komoly partnere Vajdaság AT Nagyberuházási Igazgatóságának a projektek megvalósításában, s hogy az összes közbeszerzési eljárás során 20-30 százalékos megtakarítást értek el, amit más projektekbe fognak befektetni.

Maglai Jenő polgármester köszönetet mondott azokért az eszközökért, amelyeket az Igazgatóság pályázatai révén a Tartományi Kormány Szabadkán fektetett be, olyan projekteket támogatva, amelyek a legjobb módon teszik szebbé, jobbá Szabadka polgárainak az életét.

9650_2.jpg

A használtvizek csatornázása Szabadkán a Stražilovo, a Kamenica és a Szőreg utcában valamint a Futak utca egy részében elnevezésű projekt munkálatainak leszerződött értéke áfával együtt 16.835.618,04 dinár. Vajdaság AT Nagyberuházási Igazgatósága biztosította a az eszközöket a projekt megvalósításához (23. 317.854,00 dinárt) a vízvédelemmel kapcsolatos vajdasági projektek pénzelésére illetve társpénzelésére kiírt pályázat keretében, valamint Szabadka Városa (4.800.000,00 dinárt).

A Vízvezeték építése a makkhetesi HK-ben a Győri Ferenc utcában (az 1-es, 2-es és 3-as szárnyvezetékkel), a Szegedi és a 381. új utcában elnevezésű projekt munkálatainak szerződéses értéke áfával együtt 5.009.739,24 dinár. A projekt megvalósításához 7.401.970,00 dinárt Vajdaság AT Nagyberuházások Igazgatósága biztosított 7.401.970,00 dinárt. Az eszközöket a vajdasági vízellátás és vízvédelem területére kiírt nyilvános pályázat keretében ítélte oda a vízellátási rendszerek építésére, felújítására és szanálására, az ivóvíz-előkészítésre valamint a szennyvizeknek a köztulajdonban levő területekről történő összegyűjtésére, elvezetésére és tisztítására szolgáló előirányzat terhére.

9650_3.jpg

A munkálatok bejárásánál jelen volt Bodrogi Béla, Vajdaság AT Nagyberuházási Igazgatóságának igazgatóhelyettese,a kivitelezők, a szabadkai Javornik és a horgosi Tiszamenti Vízművek, valamint a sándori és a makkhetesi helyi közösségek képviselői is.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop