Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a Városi Képviselő-testület 7. rendkívüli ülését

2015.10.05.

A Városháza Dísztermében megtartották Szabadka Város képviselő-testületének 7. rendkívüli ülését, amelyen szótöbbséggel (40 mellette, 2 ellene és egy tartózkodó) meghozták a rendeletet a Szabadkai Rádió Közvállalat Szabadka privatizációs alany előkészítési és tehermentesítési modelljéről, módszeréről és intézkedéseiről.

9518_1.jpg

A privatizáció a tőkeeladási modell szerint lesz lebonyolítva, árveréssel egybekötött nyilvános ajánlatgyűjtés módszerével, feltételes adósságcsökkentéssel előkészítve és tehermentesítve. A magánosításra kerülő állami tőke százalékaránya a Szabadka Város tulajdonában lévő privatizációs alany tőkéjének 100%-a.

A harmadik nyilvános ajánlatgyűjtésre a kikiáltási ár a privatizációs alany magánosításra kerülő tőkéje 2014. december 31-én felbecsült értékének 33,33 %-a, ami valamivel több mint 13.000 euró. A tőke becsült értéke, a múlt év decemberének 31. napján 4.842.000 dinárt, illetve mintegy 40.030,32 eurót tett ki. A tőkeeladására kiírt előző két eljárást sikertelennek nyilvánították.

Az első nyilvános ajánlatgyűjtésre a felhívást a privatizációs alany becsült tőkeértéke 100 százalékának a magánosítására 2015. június 30-án írták ki, majd az árveréssel egybekötött ajánlatgyűjtést lebonyolító bizottság 2015. augusztus 10-én az eljárást sikertelenné nyilvánította.

A második nyilvános felhívást 2015. augusztus 25-én tették közzé, az eljárást pedig 2015. szeptember 25-én nyilvánították sikertelenné.  Mivel mindkét nyilvános felhívást, vagyis privatizációs eljárást sikertelenné nyilvánítottak, a rendelet előírja, hogy az árveréssel egybekötött harmadik nyilvános ajánlatgyűjtésen a kikiáltási ár  a privatizációs alany magánosításra kerülő tőkéje 2014. december 31. napján felbecsült értékének 33,33 %-a lesz a privatizációs eljárás sikeres lebonyolítása érdekében.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop