Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Vízvezeték-építés a makkhetesi Helyi Közösségben

2015.10.02.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere, a szabadkai Javornik Kft. (kivitelező) és a horgosi Tiszamenti Vízművek Kft. képviselői (ajánlattevők csoportjának tagjaként) 2015. szeptember 16-án szerződést írtak alá vízvezeték közbeszerzési eljárás keretében történő megépítéséről a makkhetesi HK területén, mégpedig a Győri Ferenc utcában, a 381. Új és a Szeged utcában (I. és II. szárnyvezeték) valamint a 382. utcában (III. szárnyvezeték).

 9510_1.jpg

A leszerződött munkálatok értéke áfával együtt 5.009.739,24 dinár. A kivitelező kötelezte magát, hogy a szerződés megkötésétől számított 89 napon belül befejezi a munkálatokat. A munkálatok áfa nélküli értéke 7.401.970,00 dinár.

A vízvezeték a makkhetesi Helyi Közösség területén levő Győri Ferenc utcában (az 1, 2 és 3. szárnyvezetékkel együtt) és a Szeged, valamint a 381. utcában elnevezésű projekt megvalósításához Vajdaság Autonóm Tartomány Nagyberuházások Igazgatósága térítésmentesen biztosított 7.401.970,00 dinárt. Az eszközöket a vajdasági vízellátás és vízvédelem területére kiírt nyilvános pályázat keretében ítélte oda a vízellátási rendszerek építésére, felújítására és szanálására, az ivóvíz-előkészítésre valamint a szennyvizeknek a köztulajdonban levő területekről történő összegyűjtésére, elvezetésére és tisztítására szolgáló előirányzat terhére.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop