Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Népkör épületének szanálása, energiahatékonyságának a javítása

2015.09.28.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és az ajánlattevők csoportjának a képviselői: a szabadkai Yumol Kft. Építővállalat (kivitelezőként) és a szabadkai DG Company Kft. (az ajánlattevők csoportjának a tagja) 2015. szeptember 16-án szerződést írtak alá a munkálatok közbeszerzéséről - a szabadkai Népkör épületének szanálásáról és energiahatékonyságának a javításáról.

9493_1.jpg

A Népkör épülete tetőszerkezetének a szanálása és a tetőtéri ablakoknak a cseréje a szerződés szerint áfával együtt 3.351.068,40 dinárba kerül. A kivitelező kötelezi magát, hogy a munkálatokat a szerződés megkötésétől számított 60 napon belül befejezi.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és a szabadkai Cim Gas Kft. képviselője 2015. szeptember 16-án munkálatok közbeszerzéséről - a szabadkai Népkör épületének szanálásáról és energiahatékonyságának a javításáról.

A Népkör épületének a szanálása és energiahatékonyságának a javítása – a gázfűtéses hálózat felújítása a szerződés szerint áfával együtt 1.076.912,40 dinárba kerül. A kivitelező kötelezi magát, hogy a munkálatokat a szerződés megkötésétől számított 59 napon belül befejezi.

A Népkör épületének a szanálása és energiahatékonyságának a javítása elnevezésű projekt finanszírozására Vajdaság AT Nagyberuházási Igazgatósága biztosította a térítésmentes eszközöket az energiahatékonyság javításának pénzelésére illetve társpénzelésére Szabadka, Magyarkanizsa és Versec területére kiírt pályázat keretében.


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop