Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Sokol Otthon homlokzatának felújítása

2015.09.16.

Szabadkán folyamatban van az egykori Sokol Otthon homlokzatának a felújítása. A munkálatokat a Város megbízásából Szabadka Város Építési Igazgatósága KV irányítja. A felújítás első üteme zajlik, amely magában foglalja a legsürgősebb munkálatokat az épület legelhasználtabb részein.

9454_1.jpg

Az év végéig elvégzik a munkálatokat a főbejárat feletti teraszon, amely nagyon rossz állapotban van, majd következik a homlokzat egyes részeinek a felújítása (amelyek a legrosszabb állapotban vannak, s amelyek a leginkább veszélyeztetik a járókelők épségét), valamint a lépcsőzet részleges javítása – ugyancsak a leggyakrabban használt lépcsőszárnyon.

9454_2.jpg

A munkálatokra 3,6 millió dinárt biztosítottak, a kivitelező pedig a szabadkai Javornik cég. Ennek az ütemnek a munkálatai – a restaurátori követelmények miatt – 120 napig, vagyis az év végéig tartanak.
Jelenleg a homlokzat téglaburkolatát javítják, illetve készítik a lépcsőszárny szanálásához szükséges zsaluzást.

9454_3.jpg

Ezután következik az elülső terasz javítása. A tervezők becslése szerint a homlokzat teljes felújításához 60 millió dinárra van szükség. A munkálatokat 2015. augusztus 25-én kezdték.
 
Az épület 1936-ban készült De Negri Ferenc tervei alapján. Jelenleg ebben az épületben működik a Jadran Színpad, a Gyermekszínház és számos sportegyesület illetve más intézmény.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop