Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Gazdag program az idei hagyományőrző napok keretében

2015.09.11.

A 2015. évi hagyományőrző napok hatodik napján, csütörtökön,  szeptember 10-én a Szabadság téren a néptáncé, a népdaloké és a népművészeteké lett volna a főszerep,  de a rossz időjárás miatt a műsorokat a Galleria Hotel átriumában és a Jadran színpadán rendezték meg.

9430_1.jpg

A szabadkai Galleria Hotel átriumában 18 órától a szerbiai népdal-kórusok és művelődési egyesületek eredeti népdalokat és néptáncokat mutattak be.

9430_2.jpg

A program felölelte az egykori JSZSZK területének népművészetét, népdalait és –táncait. A 2015. évi hagyományőrző napok programja 21 órától a krajinai Jandrino jato népi együttes fellépésével folytatódott a Jadran színpadán.

9430_3.jpg 

A krajinaiak vendégszereplése nagy sikert aratott, amit a Jadran zsúfolásig megtelt terme is bizonyít. A 2015. évi hagyományőrző napok műsora pénteken, szeptember 11-én 18 órakor a művelődési egyesületek fellépésével folytatódik a szabadkai főtéren, majd ugyanott 21 órától a tervek szerint Dušan Svilar és az EX – YU Band lép közönség elé.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop