Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megnyitották a Swarovski új gyárcsarnokát

2015.09.03.

Aleksandar Vučić kormányfő is részt vett Szabadkán a Swarovski új gyárcsarnokának csütörtöki megnyitóján. A miniszterelnök elmondása szerint az állam mintegy 2 millió 750 ezer eurót fektetett be a vállalatba, az állami támogatásért cserébe az osztrák vállalat arra kötelezte magát, hogy 555 embert foglalkoztat majd az új üzemében. Jelenleg 383 embert foglalkoztatnak a cég szabadkai részlegében, de hamarosan további 170 ember állhat munkába. Hozzátette: Szerbiának szüksége van a befektetőkre és reméli további hasonló gyárak épülnek még Szerbiában.

9420_1.jpg

Taro Nordheider, a Swarovski vezérigazgatója szerint a szabadkai üzem kiváló logisztikai támogatást nyújt majd a cég ausztriai székhelyének: így optimális és sajátos megoldásokat és szolgáltatásokat tudnak majd biztosítani a vállalat stratégiai szempontból legfontosabb ügyfeleinek. Meglátása szerint a Szerb állam magas szintű szakmai támogatásának köszönhetően egy kiváló partneri kapcsolat alakult ki, ami szilárd alapot képez egy hosszú távú együttműködéshez.

9420_2.jpg

Dejan Jovanović, a Swarovski szerbiai igazgatója elmondta, hogy 2014-ben kezdődött meg a gyárcsarnok építése, amely során a legminőségesebb anyagokat használták fel, így kiváló körülményeket alakítottak ki az alkalmazottaknak.

A miniszterelnök mellett Željko Sertić gazdasági miniszter és Maglai Jenő, Szabadka polgármestere is megjelent az ünnepélyes megnyitón.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop