Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Befejeződött a XIV. Interetno Fesztivál

2015.08.26.

Az Avilai Szent Teréz Székesegyháztól a Köztársaság téri Etnopolisig díszmenetben vonultak a résztvevők a XIV. Interetno Fesztivál záróünnepségére, amelyen még egyszer felléptek a Chiléből, Kolumbiából, Indiából, Kirgizisztánból, Paraguayból,  Magyarországról, Oroszországból és Szerbiából érkezett folklór-, zenés- és tánccsoportok. A tűzijátékot követően legördült az augusztus 22-e és 26-a között megrendezett XIV. Interetno Fesztivál függönye.

9390_1.jpg

A Városi Képviselő-testület elnöke, Ilija Maravić a fesztivál zárásakor elmondta, hogy az Interetno Fesztivál városunk számára különösen fontos, s hogy Szabadka a különbözőségek, a tolerancia és a kölcsönös megbecsülés városaként az elmúlt öt napban gazdag művelődési programokban és számos kísérőrendezvényben gyönyörködhetett.

Elégedetten mondott köszönetet a Népkör Magyar Művelődési Központnak a fesztivál sikeres megszervezéséért és Szabadka népszerűsítéséért, majd hozzátette: biztos abban, hogy az Interetno Fesztivál résztvevői jól érezték magukat városunkban, s hogy reményei szerint a résztvevők azokba az országokba, amelyekből érkeztek, szép emlékekkel és üzenetekkel távoznak Szabadkáról és Szerbiából.

Bodrogi Béla fesztiváligazgató újságíróknak elmondta, hogy az idei Interetno Fesztivál a 37.000 látogatójával megdöntötte az eddigi 25.000-es hivatalos látogatottsági rekordot.

A XIV. Interetno Fesztivál szervezője a Népkör Magyar Művelődési Központ, védnöke pedig Szabadka Városa és a Népművészeti Fesztiválok Nemzetközi Tanácsa (CIOFF) volt.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop