Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás a kadet Birkózó Európa-bajnokság szervezőbizottsága tiszteletére

2015.08.06.

A Városi Képviselő-testület elnöke, Ilija Maravić, valamint Tomislav Veljković alpolgármester és Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja ma a Városháza Kék termében fogadást adott az olimpiai számokban megrendezésre kerülő kadet Birkózó Európa-bajnokság szervezőbizottsága tiszteletére, amelynek küldöttségét Nenad Lalović, a Birkózó Világszervezet (UWW) elnöke, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja vezette.

9353_1.jpg

Vjekoslav Ostrogonac a fogadást követően újságíróknak elmondta, hogy Szabadka számára rendkívüli megtiszteltetés, hogy 2015. augusztus 4-e és 9-e között a kötöttfogású, szabadfogású és női birkózó kadet Európa-bajnokság házigazdája lehet.

- Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy városunkban minél több ilyen versenyt rendezzenek. Külön örömünkre szolgál, hogy ma körünkben üdvözölhettük Nenad Lalovićot, mivel a szerb sport legkimagaslóbb képviselőjéről van szó, aki tekintélyével hozzájárul sportunk még magasabb színvonalához – mondta Ostrogonac.

Nenad Lalović köszönetet mondott Szabadka Városnak, a Szerb Birkózó Szövetségnek és a Spartacus Birkózó Klubnak, amiért sikeresen szervezték meg a bajnokságot.

9353_2.jpg

- Amikor a Szerb Birkózó Szövetség elnöke lettem, az első nagyobb nemzetközi verseny Szabadkán 2002-ben volt az ifjúsági Európa-bajnokság. Két nappal ezelőtt lettem a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, s ismét első utam Szabadkára vezetett. Pályafutásom során minden egyes előrelépést követően Szabadka volt a következő állomás, aminek nagyon örülök – mondta Lalović.

Željko Trajković, a Szerb Birkózó Szövetség elnöke azt hangsúlyozta, hogy a Spartacus Birkózó Klub gazdag hagyományokkal rendelkezik.

- A Spartacus Birkózó Klub iránt bizalom a lehető legjobb módon térül meg – ennek a sporteseménynek a kiváló megszervezésével. Remélem, hogy jól képviseltük Szabadkát, Szerbiát és sportágunkat is – mondta Trajković.

9353_3.jpg

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop