Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megkezdődött a kadet Birkózó Európa-bajnokság

2015.08.04.

Szabadkán, a sétaerdei Sportcsarnokban megkezdődött a kadetok kötöttfogású, szabadfogású és női birkózó Európa-bajnoksága, amelyen vasárnapig, 2015. augusztus 9-ig Európa 31 országából több mint 700, 15-17 év közötti versenyző lép szőnyegre. A megnyitóünnepséget követően Uroš Zeković, az ifjúsági és sportminiszter helyettese, Željko Trajković, a Szerb Birkózó Szövetség elnöke, Ceno Cenov, az Európai Birkózó Szövetség elnöke és Vjekoslav Ostrogonac, a szabadkai Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja köszöntötte az egybegyűlteket.

9351_1.jpg

Uroš Zeković köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak a rangos verseny magas színvonalú megszervezéséhez, majd kiemelte, hogy Szabadka mindig is a birkózás városa volt, ezúttal pedig kimutathatja vendégszeretetét és megmutathatja sportbeli és idegenforgalmi potenciálját is.

Željko Trajković elmondta, hogy Szerbia és Szabadka Város örömmel köszönti Európa sportifjúságát, a leendő birkózó bajnokokat, valamint hogy Szerbia és a Szerb Birkózó Szövetség évek óta bizonyítja, hogy képes kitűnően megszervezni a világversenyeket, s reményének adott hangot, hogy így lesz ez most Szabadkán is.

9351_2.jpg

Ceno Cenov úgy vélte, hogy Szabadka a birkózás egyik világhírű központja, s hogy most felsorakozott előttünk a birkózás jövőjének újabb generációja.

Vjekoslav Ostrogonac nyitotta meg a birkózó kadet Európa-bajnokságot az olimpiai versenyszámokban. Hangsúlyozta, hogy Szabadka számára kivételes megtiszteltetés, hogy egy ilyen rangos verseny házigazdája lehessen, s hogy Szabadka a sportok városaként, különösen pedig a birkózásban elért eredményekkel kiérdemelte az európai birkózó szervezet vezetőinek a bizalmát egy ilyen verseny megrendezéséhez, amely Szabadka számára nem csak sport-, hanem turisztikai jelentőséggel is bír.

9351_3.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop