Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Beharangozták a kadet Birkózó Európa-bajnokságot az olimpiai versenyszámokban

2015.07.29.

A Szerb Birkózó Szövetség és a Spartacus Birkózó Klub lesz a kadetok kötöttfogású, szabadfogású és női birkózó Európa-bajnokságának a házigazdája, amelyet augusztus 4-e és 9-e között rendeznek meg Szabadkán a sétaerdei Sportcsarnokban. A versenyre eddig 37 európai ország több mint 750 versenyzőjét nevezték be.

9337_1.jpg

Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja  a Városháza Média Központjában megtartott sajtótájékoztatón elégedettségét fejezte ki amiért Szabadka rendezi meg ezt a jelentős nemzetközi sporteseményt, majd hozzátette, hogy a város kiérdemelte ezt a jogot, mivel a szabadkai Spartacus Birkózó Klub Európa egyik legsikeresebb birkózó egyesülete.

- Köszönet illeti mindazokat, akik részt vettek a kadetok olimpiai versenyszámokban megrendezésre kerülő Birkózó Európa-bajnokságának a szervezésében, a Szerb Birkózó Szövetséget, az Ifjúsági és Sportminisztériumot, a Tartományi Sport- és Ifjúságügyi Titkárságot és a Spartacus Birkózó Klubot. Biztos vagyok abban, hogy a város érdekeit szolgálják az ilyen rangos rendezvények, nem csak a sport és az igazi értékek népszerűsítése miatt, hanem mert ezzel Szabadkát idegenforgalmi célállomásként is népszerűsítjük.  Ezekben a napokban a szállodai kapacitások teljesen megtelnek, s ami ebben a legszebb, hogy szállodáink sportolókkal lesznek tele – hangsúlyozta Vjekoslav Ostrogonac.

Željko Trajković, a Szerb Birkózó Szövetség elnöke elmondta, hogy a rendezvény célja a birkózás népszerűsítése és a versenyzői bázis erősítése. Szabadka a szerbiai birkózás bölcsője – mondta az elnök.

- Sreten Damnjanovićtyal, a mi és az én legendás edzőmmel az élén a Spartacus Birkózó Klub a legeredményesebb és a legjobb egyesület hazánkban. Ez tény, s mi teljes bizalommal bíztuk erre a klubra az Európa-bajnokság technikai megszervezését. Arra számítok, hogy válogatottunk legalább egy érmet szerez, s erre a legesélyesebb a kötöttfogású Kolompár Szebasztián. Szabadfogásban és a nők mezőnyében még nem várunk komolyabb eredményeket, de hangsúlyoznám, hogy ezen a téren is jelentős előrelépést értünk el – hangsúlyozta Trajković.

Andrija Romić, a Spartacus Birkózó Klub elnöke elmondta, hogy a bajnokság szervezése a terveknek megfelelően halad. Szabadka az elkövetkező tízegynéhány napban a birkózás és az ifjúság jegyében él majd, Sreten Damnjanović, a Spartacus és a szerb válogatott edzője azt húzta alá, hogy birkózóink mindhárom mezőnyben egy céllal képviselik majd Szerbiát: folytatni válogatott birkózóink eredményes hagyományait a nagy nemzetközi versenyeken.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop