Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A város területén stabil a biztonsági helyzet

2015.07.23.

A Városi Biztonsági Tanács a Városháza Zöld termében megtartott ülésén megvitatta az épületek falfirkákkal való elcsúfításának kérdéskörét, emellett pedig szó volt arról, hogy a város területén a biztonsági helyzet és a közbiztonság alaposabb áttekintése érdekében gyakrabban kellene találkozniuk a helyi közösségek tanácsainak és a szabadkai Rendőri Igazgatóság képviselőinek.

9328_1.jpg

Az ülésen leszögezték, hogy a falfirkák okozta gondok gyorsabb és hatékonyabb megoldására munkacsoportot kell alakítani, s hogy ennek a kérdésnek az elkövetkező időszakban külön figyelmet fordítanak.

Bejelentették, hogy konkrét lépések keretében büntetésben részesítik azokat, akik falfirkákkal csúfítják el az épületeket, amivel hatalmas károkat okoznak a homlokzatokon és az épületek tulajdonosainak, de az egész városnak is, mivel az elhanyagolt, piszkos város látszatát kelti, annak ellenére, hogy a megfelelő szolgálatok napi rendszerességgel, lelkiismeretesen végzik munkájukat.

Ugyancsak leszögezték, hogy a polgárok vagyon- és közbiztonsága és a fokozottabb rendőri jelenlét érdekében a helyi közösségek új vezetőségeinek a megalakulását követően szorosabb együttműködést alakítanak ki a helyi közösségek tanácsai és a szabadkai Rendőri Igazgatóság között.

Az ülésen megállapították, hogy csökkent a bűnözés aránya, s hogy a bevándorlók nagyobb számának az érkezése ellenére a város területén stabil az általános biztonság.

A közrend és a közlekedésbiztonság fokozása érdekében szükség van arra is, hogy Szabadka Város területén kiterjesszék a közlekedés és a közterületek térfigyelő kamerákkal történő ellenőrzését.
                                                             Szabadka Város Biztonsági Tanácsa

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop