Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Az önkormányzat elhatárolódik a Servis Radiša Kft. ügyleteiről

2015.07.21.

A Szabadkai Gazdasági Bíróság  a szabadkai Max Ex Kft. hitelezőnek a Szabadka, Franjo Kluz utca 2. alatt bejegyzett  Servis Radiša Kft. adós iránti 30.850,22 dináros követelésének behajtása ügyében indított végrehajtási eljárásban, a 2015. július 15-én záróhatározatban elrendelte, hogy a nevezett napon, 11 óra 45 perckor a Kisbajmok Helyi Közösség titkára a Szabadkai Rendőrkapitányság munkatársainak jelenlétében a hitelező megbízottjának átadja a lefoglalt ingóságokat.

9319_1.jpg

A lefoglalt ingóságok értéke (pénztárgép,  szkenner, nyomtató, telefonkészülék, számítógépes eszközök, légkondicionáló berendezés, drót nélküli telefon, gázmelegítő, két íróasztal, irattartó szekrények, gardrób szekrények, fotelek és székek), ami a becsült érték 30 százalékának felel meg, összesen 27.277,15 dinárt tesz ki.

Bár a helyi közösség jogi személyiséggel rendelkezik, az alapító okirattal megszabott jogok és kötelezettségek keretében, és bár a működéséhez szükséges munkaeszközöket a helyi közösség a városi költségvetésből (és a helyi járulékból) biztosított eszközökből,  adományokból vagy a helyi közösség saját tevékenységéből megvalósított bevételekből vásárolja, Szabadka Város Önkormányzata elhatárolódik a Kisbajmok Helyi Közösség vezetőségének a Servis Radiša Kft. működésével  kapcsolatos ügyleteitől.

Az önkormányzat ezzel igen kellemetlen helyzetbe került, ugyanis a helyi közösség vagyonát olyan adósságok miatt foglalják le, melyeket korábban lelkiismeretlen egyének halmoztak fel. Bár a Kisbajmok Helyi Közösség Közgyűlésének elnöke, Darko Antelj több ízben is ígéretet tett az önkormányzatnak arra, hogy a Servis Radiša szolgáltató Kft. adósságait hamarosan kifizetik, ez a mai napig nem történt meg, s így az adósság az ingóságok lefoglalásával lett behajtva.
                                                                            POLGÁRMESTERI KABINET

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop