Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Aláírták a Naša radost IEI kollektív szerződését

2015.07.13.

Maglai Jenő Szabadka Város polgármestere, Tamara Rajnović, a Naša radost Iskoláskor Előtti Intézmény szakszervezetének elnöke és Dajana Šimić, a Naša radost IEI igazgatóhelyettese ma a Városházán aláírták a szabadkai Naša radost IEI-re vonatkozó kollektív szerződést.

9302_1.jpg

A kollektív szerződés a törvénnyel összhangban rendezi a Naša radost IEI minden dolgozójának a munkaviszonyból eredő jogait, kötelezettségeit és felelősségét, akiknek a bérére a pénzt Szabadka Város költségvetéséből biztosítják, továbbá a kollektív szerződés feleinek egymásközti viszonyát, a kollektív szerződés módosításával és kibővítésével kapcsolatos eljárást illetve minden más, a dolgozók és a munkáltató szempontjából fontos egyéb kérdéseket.

Maglai Jenő polgármester ebből az alkalomból elmondta, hogy a kollektív szerződést a szakszervezetnek és az intézmény vezetőségének az egyetértésével írták alá, hogy a rendezettek a szerződéses viszonyok, s hogy véleménye szerint ez megfelelő alapot teremt a dolgozóknak jogaik megvalósításához, úgy, ahogyan azt a szakszervezet és a munkáltató elgondolta.

Tamara Rajnović elégedetten nyugtázta a kollektív szerződés aláírását Szabadka Város (az alapító), a szerb Oktatási Szakszervezet Naša radost IEI-ben működő szakszervezeti szervezete (szakszervezet) és a szabadkai Naša radost IEI (munkáltató) között, majd hozzátette, hogy reményei szerint ezt a szerződést a kölcsönös jó szándék és a szociális partnerség, valamint a kollektív érdekegyeztetés szellemében fogják alkalmazni.

A kollektív szerződés hatálya 3 év.

A kollektív szerződés aláírásánál jelen volt Jasmina Stevanović, Szabadka Város Közigazgatása Társadalmi Tevékenységek Titkárságának titkára, valamint Milutin Blažić, a Társadalmi Tevékenységek Titkárságának iskoláskor előtti, egészségügyi és szociálisvédelmi előadója.

9302_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop