Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

A szabadkaiak voltak a legsikeresebbek a XI. Vajdasági Munkásolimpián

2015.07.10.

Maglai Jenő Szabadka Város polgármestere és Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja ma a Városháza Kék termében fogadta a Szenttamáson július 3-a és 5-e között megtartott XI. Vajdasági Munkásolimpián részt vett szabadkaiak küldöttségét. A versenyen a szabadkaiak voltak a legtömegesebbek és a legsikeresebbek, ugyanis 14 aranyérmet (9 csapat- és öt egyéni), valamint 11 ezüst- és 12 bronzérmet szereztek.

9292_1.jpg

A megjelenteket Maglai Jenő polgármester köszöntötte, majd gratulált a megszerzett érmekhez és helyezésekhez.

- Szerintem jó dolog, hogy megőrizzük a munkásolimpiák hagyományát, hogy folyamatosan sportolunk, mert fontos, hogy az ember fenntartsa erőnlétét és egészségét. Az érmek nagy száma azt mutatja, hogy Szabadkának nagyon jó sportolói  vannak, eredményeik pedig önmagukért beszélnek. Szabadka Város a jövőben is támogatja az ilyen rendezvényeket, játékokat – mondta Maglai Jenő.

Vjekoslav Ostrogonac köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak a szabadkaiak ilyen jó eredményeihez, különösen a vajdasági Sport Mindenkié Szövetségnek, majd hozzátette, hogy a sport és a sportüdülés az egészséges életmód szerves része.

- Számos érmet és serleget szereztek, arra pedig külön büszkék lehetünk, hogy a szabadkai küldöttség volt a legtömegesebb a munkásolimpián . emelte ki Vjekoslav Ostrogonac, majd emlékeztette a jelenlevőket arra, hogy városunk elfogadta a sportfejlesztés stratégiáját, s hogy ez a dokumentum nagymértékben foglalkozik a sportüdüléssel is.   

A vajdasági Sport Mindenkié Szövetség közgyűlésének elnöke, Marko Marjanušić köszönte meg a fogadást, s emlékeztetett rá, hogy ez a sportrendezvény immár 44 éve őrzi a helyét a sportvilágban.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop