Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Kínai küldöttség Szabadkán

2015.07.03.

A szabadkai Városi Képviselő-testület elnöke, Ilija Maravić és munkatársai, valamint dr. Nenad Ivanišević, a Munka-, Foglalkoztatási, Harcos- és Szociálisügyi Minisztérium államtitkára ma megbeszéléseket folytatott a Kínai Népköztársaság hattagú küldöttségével, amelyet Yang Zhiming, a kínai emberi erőforrásokért és szociális biztonságért felelős miniszterhelyettes vezetett. A Városháza Kék termében tartott megbeszélésen jelen volt Dragi Vučković, az Észak-bácskai Adminisztratív Körzet vezetője is.

9264_1.jpg

A szívélyes találkozó során az Emberi Erőforrások és Szociális Biztonság Minisztériumának és az Emberi Erőforrások és Szociális Biztosítás Irodájának képviselői megismerkedtek Szabadka gazdasági lehetőségeivel, emellett pedig szó volt arról, hogy a kínai cégek segítségével stratégiai partnereket keresnek a térség borászatának a fejlesztéséhez.

A Városházán folytatott megbeszélések után a kínai küldöttség azzal a szándékkal, hogy megismerje országunk szociálisvédelmi rendszerét, ellátogatott a Szociális Munkaközpontba és a szabadkai Gerontológiai Központba.

A kétnapos szerbiai látogatás során Yang Zhiming tegnap Belgrádban Aleksandar Vulin munkaügyi, foglalkoztatási, harcos-ügyi és szociálpolitikai miniszterrel együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a szociális biztonságról.  A szándéknyilatkozat aláírását követően a két ország küldöttsége intenzív együttműködést folytat majd a szociális biztosítással kapcsolatos megállapodás létrehozása érdekében. Ezzel megteremtik az itt dolgozó kínai munkáltatók és alkalmazottak szociális biztonságát, csakúgy, mint azoknak a szerbiai munkáltatóknak és foglalkoztatottaknak a szociális biztonságát, akik Kínában dolgoznak.

9264_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop