Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Szertornász felszerelés általános iskoláknak

2015.07.01.

A Su Tim iskolai sporttal foglalkozó egyesület adományként szertornász felszerelést (svédszekrényeket, tornapadokat, kis és nagy tornaszőnyegeket, trambulinokat, dobbantókat, futófilceket, kápákkal ellátott lovakat, tornazsámolyokat, korlátokat) juttatott négy szabadkai általános iskolába. Ezek a Jovan Jovanović Zmaj, az Ivan Milutinović, a Đuro Salaj és a Žarko Zrenjanin. Az autistákat segítő egyesület, a Partizan Szertornász Egyesület, a belgrádi Sport- és Testnevelési Kar, valamint a belgrádi Matica Sokol Egyesület ugyanilyen adományt kapott. A támogatást a holland Gyermek-sportfejlesztési Alapítvány biztosította.

9259_1.jpg

A Su Tim és a szabadkai önkormányzat közötti együttműködést Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja vázolta. Elmondta, hogy az eddigi együttműködés kedvezően alakult s hogy mindkét fél szeretné ezt az együttműködést tovább fejleszteni.

- Örülök, hogy létezik egy olyan szervezet, amely a legkisebbekkel foglalkozik, s amely arra neveli őket, hogy a sport nagyon fontos dolog. Minden elismerést megérdemel az a törekvésük, hogy sportfelszerelést biztosítsanak a szabadkai általános iskolák tornatermei számára. A holland adományt azért kapta ez a négy iskola, mert sajnos csupán ők igényelték a támogatásnak ezt a formáját -  mondta Vjekoslav Ostrogonac.

A Su Tim egyesület nevében Srđan Dakić és Siniša Repija szólt az újságírókhoz. Hangsúlyozták, hogy az adományozás célja az iskoláskor előtti gyermekek és az általános iskolások sporttevékenységének a népszerűsítése, fejlesztése.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Desiré (2019.11.23.-2019.11.30.)