Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Szertornász felszerelés általános iskoláknak

2015.07.01.

A Su Tim iskolai sporttal foglalkozó egyesület adományként szertornász felszerelést (svédszekrényeket, tornapadokat, kis és nagy tornaszőnyegeket, trambulinokat, dobbantókat, futófilceket, kápákkal ellátott lovakat, tornazsámolyokat, korlátokat) juttatott négy szabadkai általános iskolába. Ezek a Jovan Jovanović Zmaj, az Ivan Milutinović, a Đuro Salaj és a Žarko Zrenjanin. Az autistákat segítő egyesület, a Partizan Szertornász Egyesület, a belgrádi Sport- és Testnevelési Kar, valamint a belgrádi Matica Sokol Egyesület ugyanilyen adományt kapott. A támogatást a holland Gyermek-sportfejlesztési Alapítvány biztosította.

9259_1.jpg

A Su Tim és a szabadkai önkormányzat közötti együttműködést Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja vázolta. Elmondta, hogy az eddigi együttműködés kedvezően alakult s hogy mindkét fél szeretné ezt az együttműködést tovább fejleszteni.

- Örülök, hogy létezik egy olyan szervezet, amely a legkisebbekkel foglalkozik, s amely arra neveli őket, hogy a sport nagyon fontos dolog. Minden elismerést megérdemel az a törekvésük, hogy sportfelszerelést biztosítsanak a szabadkai általános iskolák tornatermei számára. A holland adományt azért kapta ez a négy iskola, mert sajnos csupán ők igényelték a támogatásnak ezt a formáját -  mondta Vjekoslav Ostrogonac.

A Su Tim egyesület nevében Srđan Dakić és Siniša Repija szólt az újságírókhoz. Hangsúlyozták, hogy az adományozás célja az iskoláskor előtti gyermekek és az általános iskolások sporttevékenységének a népszerűsítése, fejlesztése.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop