Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megalakult a Városi Biztonsági Tanács

2015.06.23.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere ma a Városháza Zöld termében ma összehívta Szabadka Város Biztonsági Tanácsa első, egyben alakuló ülését.

9249_1.jpg

A tanácsot Szabadka polgármestere, a Városi Képviselő-testület elnöke, az Észak-bácskai Adminisztratív Körzet elöljárója, a szabadkai Rendőri Igazgatóság parancsnoka, a szabadkai Felső- és  Alapbíróság illetve a Szabálysértési Bíróság képviselője, továbbá a szabadkai Felső Ügyészség ügyésze valamint Szabadka Város Közigazgatási Hivatala Felügyelőségi Titkárságának titkára.  

A Biztonsági Tanácsot azért hozták létre, hogy fejlessze a bűnmegelőzést, a polgárok biztonsággal kapcsolatos kultúráját, a polgárok általános közbiztonságát, illetve, hogy folyamatosan értékelje Szabadka Város területén a biztonsági helyzet alakulását.

A tanács feladata együttesen elemezni a felmerülő problémákat, megfelelő döntéseket hozni a biztonsággal kapcsolatos kérdések megoldása érdekében, figyelemmel kísérni a helyzet alakulását és a meghozott döntések végrehajtását, azzal a céllal, hogy Szabadka Város területén folyamatosan értékelje a biztonsági helyzetet, javítsa az általános közbiztonságot és a polgárok biztonságérzetét.

A tanács megalakulását követően az első ülésen megvitatták a Szabadka Város területén tartózkodó illegális bevándorlókkal kapcsolatos kérdéseket, a közrend megbontását a vendéglátóipari létesítményekből sugárzott zenével azok munkaideje alatt és után, illetve az épületek falfirkákkal történő rongálását.

Emellett megvitatták Szabadka Város területén az általános közbiztonság helyzetét, szó volt arról is, hogy a biztonsági helyzet alaposabb áttekintése érdekében gyakrabban kellene találkozniuk a helyi közösségek tanácsainak és a szabadkai Rendőri Igazgatóság képviselőinek.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop