Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a Városi Képviselő-testület 6. rendkívüli ülését

2015.06.26.

Módosították a Szabadkai Rádió Közvállalat, mint privatizációs alany előkészítési és tehermentesítési modelljéről, módszeréről és intézkedéseiről szóló rendeletet a Városi Képviselő-testület 6. rendkívüli ülésén.

9248_1.jpg

Rendkívüli ülést tartott pénteken június 26-án, a Városi képviselő–testület, amelynek napirendjén egyetlen napirendi pontként a Szabadkai Rádió privatizációja szerepelt. Az ülésen elfogadták a Szabadkai Rádió Közvállalat, mint privatizációs alany előkészítési és tehermentesítési modelljéről, módszeréről és intézkedéseiről szóló korábbi rendelet módosítását.

A vállalat privatizációját tőkeeladási modell szerint bonyolítják, árveréssel egybekötött nyilvános ajánlatgyűjtés módszerével, feltételes adósságcsökkentéssel előkészítve és tehermentesítve. A rendeletet azért kellett módosítani, mert elkészült a Szabadkai Rádió értékbecslése az utolsó üzleti év, azaz 2014. december 31-ei állapotával, és ez a feltétele annak, hogy magánosíthassák az önkormányzati alapítású intézményt.

 A Szabadkai Rádió tőkéjének valós piaci értéke a tavalyi év végi állapotát tükröző becslés szerint 1 millió 733 ezer dinár a könyvelési érték, illetve 4 millió 842 ezer dinár, azaz valamivel több, mint 40 ezer euró a vállalat vagyonának valós értéke és ez képezi majd a kikiáltási árat.

Az állami működtetésű médiumokat október végéig kell magánosítani Szerbiában. Maglai Jenő polgármester az ülést követően azt nyilatkozta, a határidőig pénzeli a város a Szabadkai Rádió működését, ehhez azonban módosítani kell majd a költségvetést, amire július derekán, a következő testületi ülésen kerül sor.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop