Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Elismerés általános iskolásoknak a zágrábi Inova – fiatalok 2015 elnevezésű kiállításon való részvételért

2015.06.22.

Blaško Stantić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja ma a Városháza Kék termében felismerésben részesítette azokat a szabadkai általános iskolás tanulókat, akik részt vettek a zágrábi általános és középiskolák valamint egyetemisták 15., nemzetközi jellegű kiállításán, amelyet Inova – fiatalok 2015 elnevezéssel Zágrábban rendeztek meg május 8-án és 9-én.

9241_1.jpg

A tavankúti Matija Gubec valamint a szabadkai Kizúr István, Szent Száva, Ivan Goran Kovačić és Matko Vuković általános iskolák tanulói a kiállításon három arany, öt ezüst és három bronzérmet szereztek. A díjazott munkák a műépítészet, az építészet, mélyépítés, elektronika, gépészet és informatika területét ölelték fel.

Blaško Stantić ebből az alkalomból kiemelte, hogy Szabadka Város a jövőben is támogatja a szabadkai iskolák tanulóinak ilyen jellegű tevékenységét s biztosítja számukra a feltételeket, hogy a jövőben is részt vehessenek ezen a kiállításon, bizonyítva tehetségüket, tudásukat.

Ivan Jurić, a zágrábi Ruđer Bošković Műszaki Iskola tanára, az Inova – fiatalok 2015 elnevezésű kiállítás társszervezője elégedetten nyugtázta a szabadkai tanulóknak a kiállításon való részvételét. Leszögezte, hogy mind erősebbek a két város kapcsolatai, s annak a reményének adott hangot, hogy a szabadkai tanulók jövőre is részt vesznek majd a zágrábi kiállításon.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop