Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Elismerés általános iskolásoknak a zágrábi Inova – fiatalok 2015 elnevezésű kiállításon való részvételért

2015.06.22.

Blaško Stantić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja ma a Városháza Kék termében felismerésben részesítette azokat a szabadkai általános iskolás tanulókat, akik részt vettek a zágrábi általános és középiskolák valamint egyetemisták 15., nemzetközi jellegű kiállításán, amelyet Inova – fiatalok 2015 elnevezéssel Zágrábban rendeztek meg május 8-án és 9-én.

9241_1.jpg

A tavankúti Matija Gubec valamint a szabadkai Kizúr István, Szent Száva, Ivan Goran Kovačić és Matko Vuković általános iskolák tanulói a kiállításon három arany, öt ezüst és három bronzérmet szereztek. A díjazott munkák a műépítészet, az építészet, mélyépítés, elektronika, gépészet és informatika területét ölelték fel.

Blaško Stantić ebből az alkalomból kiemelte, hogy Szabadka Város a jövőben is támogatja a szabadkai iskolák tanulóinak ilyen jellegű tevékenységét s biztosítja számukra a feltételeket, hogy a jövőben is részt vehessenek ezen a kiállításon, bizonyítva tehetségüket, tudásukat.

Ivan Jurić, a zágrábi Ruđer Bošković Műszaki Iskola tanára, az Inova – fiatalok 2015 elnevezésű kiállítás társszervezője elégedetten nyugtázta a szabadkai tanulóknak a kiállításon való részvételét. Leszögezte, hogy mind erősebbek a két város kapcsolatai, s annak a reményének adott hangot, hogy a szabadkai tanulók jövőre is részt vesznek majd a zágrábi kiállításon.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2019-2020 téli vásár (2019.12.05-2020.01.13.)