Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szerződést írtak alá a csatornahálózat rendezésének társfinanszírozásáról

2015.06.17.

Branislav Bogaroški, a tartományi kormány alelnöke, tartományi mezőgazdasági, vízügyi és erdészeti titkár ma Újvidéken 40 vajdasági község és város képviselőivel írt alá társfinanszírozási szerződést a mezőgazdasági területek vízelvezetését szolgáló csatornahálózat rendezéséről.  A Vajdaság AT, a Tartományi Mezőgazdasági, Vízügyi és Erdészeti Titkárság (Titkárság), Szabadka Város és a Vajdaság Vizei VKV közötti szerződést Szabadka Városa nevében Tomislav Veljković alpolgármester írta alá.

9230_1.jpg

A mezőgazdasági területek vízelvezetését szolgáló csatornahálózat rendezési munkálataira Szabadka Város, illetve a királyhalmi, bajmoki, györgyéni, nagyfényi, palicsi, óvárosi és tavankúti kataszteri községek területén a Titkárság és Szabadka Város a pályázati jelentkezéssel összhangban áfával együtt összesen 49.858.166,67 dinárt biztosít, illetve a Titkárság 29.914.900 dinárt, a város pedig 19.943.266,67 dinárt fordít ezekre a munkálatokra.

A Tartományi Mezőgazdasági, Vízügyi és Erdészeti Titkárság a mezőgazdasági területek vízelvezetését szolgáló csatornahálózat rendezésének társfinanszírozására térítésmentesen 590 millió dinárt folyósít. A várakozások szerint idén a Vajdaságban a csatornahálózat több mint 2.500 km szakaszát rendezik.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop