Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A tartomány és az önkormányzat együttesen pénzeli a csatornahálózat fejlesztését

2015.06.17.

Branislav Bogaroški, a tartományi kormány alelnöke, tartományi mezőgazdasági, vízügyi és erdészeti titkár ma Újvidéken vajdasági önkormányzatok képviselőivel a vízellátás javításáról és a csatornahálózat bővítéséről írt alá társfinanszírozási szerződést. Vajdaság Autonóm Tartomány, a Tartományi Mezőgazdasági, Vízügyi és Erdészeti Titkárság és Szabadka Város között három szerződést írtak alá a kommunális csatornahálózat kiépítését és felújítását szolgáló térítésmentes eszközök folyósításáról. Szabadka Város képviseletében a szerződéseket Tomislav Veljković alpolgármester írta alá.

 9228_1.jpg

Az Újvárosi HK Szlavón utcai csatornahálózatának kiépítése elnevezésű projektre a Tartományi Mezőgazdasági, Vízügyi és Erdészeti Titkárság (Titkárság) és Szabadka Város együttesen biztosít 3.085.121,19 dinárt. Ebből a Titkárság 2.468.000 dinárt folyósít, ami az eszközök 80 százalékának felel meg, Szabadka Város pedig a fennmaradó 20 százalékot, vagyis 617.121,19 dinárt.

A Vasutas-telepi HK Hajduk Stanko utcai csatornahálózatának kiépítése elnevezésű projektre a két fél összesen 1.382.594 dinárt folyósít. Ebből a Titkárság 1.106.000 dinárt, Szabadka Város pedig 276.594 dinárt fordít a munkálatokra.  

A Palicsi HK Luka Mardešić utcai csatornahálózatának kiépítése elnevezésű projektre összesen 1.300.101 dinárt társítanak. A Titkárság 1.040.000 dinárt, Szabadka Város pedig 260.101 dinárt folyósít.

A vízellátási és csatornafejlesztési projektekre kiírt pályázaton 24 vajdasági község nyert el támogatást.  A szerződések értéke 334 millió dinár.

A Tartományi Mezőgazdasági, Vízügyi és Erdészeti Titkárságának pályázatára 84 igénylést nyújtottak be, közülük 47-et fogadtak el. A teljes keretből 200 millió dinárt a köztulajdonban levő vízügyi létesítmények építésének és felújításának társfinanszírozására fordítanak, 134 millió dinárt pedig a helyi önkormányzatok használhatnak fel csatornafejlesztésre.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop