Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás a sikeres I., II. és III. osztályos általános és középiskolák diákok számára

2015.06.11.

Maglai Jenő szabadkai polgármester a Városháza Dísztermében fogadta az általános és középiskolák I., II. és III. osztályos  diákjait, akik az Oktatási Minisztérium által szervezett különböző köztársasági versenyeken sikeresen szerepeltek és köszönő okleveleket adott át nekik. Az ünnepi eseményen jelen volt Ilija Maravić, a Városi Képviselő-testület elnöke, Blaško Stantić, a Városi Tanács oktatással megbízott tagja, továbbá Jasmina Stevanović , a társadalmi tevékenységek titkárságának vezetője, és helyettese, Fehérvári Magda is.

9201_1.jpg

Dicsérő oklevelet 24 általános iskolai tanuló és 56 középiskolás diák kapott, aki mindannyian szabadkai oktatási intézményekben tanulnak.

Maglai Jenő polgármester kiemelte: rendkívül fontos az, hogy a helyi önkormányzat az igazgatók aktívájával egyetemben minden évben ilyen módon köszöni meg a diákoknak a befektetett munkát és erőfeszítést, és hogy ebben a teremben tiszteleg a szép eredményeket elért és sikeres diákok előtt.  

9201_3.jpg

-A városnak kötelessége a szép jövő előtt álló fiatalok támogatása, hogY a jövőben még jobb eredményekre serkentse őket a tanulásban, hiszen ily módon városukat, Szabadkát is képviselik és hozzájárulnak saját közösségük fejlődéséhez és haladásához. A diákok mindegyikének további sikereket, jó egészséget és boldogságot kívánok a jövőben – mondta köszöntőjében a polgármester.  

A díszteremben a díjazott fiatalok tiszteletére tartott fogadás fényét emelte a Szabadkai Zeneiskola két diákjának, Kristina Matkovićnak és Nikola Domannak a fellépése.

9201_2.jpg

Jasmina Stevanović, a társadalmi tevékenységek titkárságának vezetője további sikereket kívánt a díjazottaknak további tanulmányaik során, és köszönetet mondott szüleiknek, tanáraiknak, edzőiknek, iskoláik igazgatóinak az egész évi támogatásért.

Mellékletünkben megtekinthetik a díjazott tanulók listáját és adatait. 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop