Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megkezdődött a strandidény a sétaerdőben

2015.06.06.

Maglai Jenő polgármester, Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sporttal, ifjúsággal és turizmussal megbízott tagja és Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója ma megtekintették a sétaerdei városi fürdőmedencét és megnyitották a strandidényt a polgárok számára.

9152_1.jpg

Úgy értékelték, hogy a városi úszómedence évek óta nem volt olyan jó állapotban, mint az idén, Maglai polgármester pedig kijelentette: a víz áttetsző, jó minőségű, a létesítmény rendezett, és ez önmagáért beszél.

- A város nevében szeretnél köszönetet mondani a Stadion KKV vezetőségének, mert nyilvánvaló, hogy itt jó házigazdaként viselkednek és dolgoznak, és hogy a korábbi helyzethez képest a sportlétesítmények helyzete és állapota lényegesen javult. Ez óriási elégtétel számomra, hiszen évről évre bizonyítást nyer, miszerint nem tévedtünk, amikor bizalmat szavaztunk a közvállalat új vezetőségének.

Hangot adott annak a meggyőződésének, hogy az idén több látogatója lesz a létesítménynek, mint tavaly, és hogy a Stadion KKV sokkal nagyobb bevételre tesz szert, több pénzeszközt biztosítva így a sportobjektumokba való befektetésekre. Tóth Róbert elmondta azt is, hogy a belépőjegyek ára és a munkaidő sem változik, a napi jegy 110 dinár és a gyerekek öt éves korig ingyen látogathatják a medencét, a nyugdíjasok számára pedig 50 dinárba kerül a belépés.

Szavai szerint az olimpiai méretű medence vizét teljesen leengedték, megtörtént a fertőtlenítés, a medence festése és újratöltése, és kicserélték a medence alatti csöveket, továbbá az alagutakban a tartóelemeket, valamint a kapaszkodókat és a szennyvízelvezető csövek egy részét is.

- Megjavítottuk, felújítottuk a szűrőket, és erre az idényre a többi medencét is újrafestettük. Gondot okoz a két termálvizes kút, amelyek elég rossz állapotban vannak. A 2-es számú termálkút szanálása megkezdődött, mivel mintegy 30 méteres mélységben eltört a cső. Ezt sikerült kicserélnünk, illetve rendbe hoznunk, mikrobiológiai elemzés céljából vízmintát vettünk, és arra számítunk, hogy néhány napon belül ismét lesz termálvizünk – mondta Tóth Róbert. Hozzátette, hogy két röplabdapályát is előkészítettek, amelyeken július 11-én és 12-én megrendezik a férfi és női strandröplabda (beachwolley) tornát.

Vjekoslav Ostrogonac emlékeztetett arra, hogy a sétaerdei olimpiai méretű úszómedence az egyetlen környékünkön, rendkívül jó versenyfeltételeket biztosít az úszók számára.

- Az olimpiai méretű sétaerdei medence rendkívül fontos a Spartacus úszói számára, akik kiváló eredményeiket, amelyeket elérnek, ennek a létesítménynek is köszönhetik. Így például Andrej Barna, aki kiharcolta az Európai Játékokon való indulás jogát. A medence egyébként rekreációs célokra is kiválóan alkalmas, így felhívom a polgárok figyelmét is erre a fürdési és pihenési, kikapcsolódási lehetőségre – mondta Vjekoslav Ostrogonac.     

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop