Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A szabadkai érettségizők közös tánca

2015.05.27.

Ma délben a Szabadság téren az összes szabadkai középiskolából több mint 200 érettségizett tanuló keringőzött és táncolt modern táncokat a Blues Brothers zenéjére. A Szabadkai érettségizők közös tánca elnevezésű rendezvényt – amely az idén felváltja a hagyományos, fúvósokkal kísért felvonulást és a fürdőzést a kék szökőkútban – először szervezte meg a középiskolai igazgatók aktívája és Szabadka Város ifjúsági irodája.

9117_1.jpg

Az Ifjúsági Iroda koordinátora, Dejana Bates ebből az alkalomból elmondta, hogy a diákparlamentek képviselőivel és a középiskolai igazgatók aktívájával folytatott beszélgetések során született döntés arról, hogy idén a korábbi évektől eltérő módon ünnepeljék meg az érettségit.

- Szerettük volna, ha érettségizőinkkel együtt szép és érdekes módon ünnepeljük meg középiskolai tanulmányaik befejezését, s úgy tervezzük, hogy a jövőben is megtartjuk ezt a rendezvényt – mondta Dejana Baltes.

Maša Lukić koreográfus elmondta, hogy az érettségizők testnevelési órákon az elmúlt három hónap alatt tanulták be a táncokat.

- Hetente egyszer egy testnevelési órán gyakoroltunk, s valóban élveztük a munkát a gyerekekkel, akik sok energiát fektettek be, nagy akaratot mutattak a tanulásra és a munkára - mondta Maša Lukić.

A műsor végén léggömböket engedtek a levegőbe.

9117_2.jpgNépszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop