Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Társfinanszírozással épül a középfeszültségű vezeték

2015.05.18.

Pénteken, 2015. május 15-én Szabadka Város és az újvidéki Elektrovojvodina Kft. megállapodást írt alá a közös beruházásról, amely alapján ugyancsak május 15-én szerződést írtak alá elektroenergetikai létesítmények társfinanszírozással történő építéséről Szabadka Város területén.

9079_1.jpg

A közös beruházásról szóló megállapodást Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és mgr. Bogdan Laban, az újvidéki Elektrovojvodina Kft Áramelosztó Gazdasági Társaság igazgatója írta alá, az elektroenergetikai létesítmények építéséről szóló szerződést pedig Stevan Bakić, a szabadkai Áramelosztó igazgatója, Ivan Saveljić, a Gazdasági-Technológiai Parkok KV igazgatója, Maglai Jenő polgármester és Bogdan Laban írták alá.

A szerződés értelmében 20 kilovoltos kábelvezetéket építenek ki a szabadkai 110/20 kV transzformátor-állomás (Zorka trafóállomás) és a szabadkai, kisbajmoki Ipari övezet északi határa között, mintegy 6 kilométer hosszan.  

A vezeték megépítésére azért van szükség, hogy feltételeket teremtsenek új fogyasztók rákapcsolására az újvidéki Elektrovojvodina Kft. Áramelosztó Gazdasági Társaság szabadkai Áramelosztójának a hálózatára a kisbajmoki Ipari övezetben, ami lehetővé teszi új befektetők idevonzását és új munkahelyek megnyitását.

A szerződő felek egyetértettek abban, hogy az (áfával együtt) mintegy 35 millió dinár értékű beruházásban fele-fele arányban, azaz (áfával együtt) 17,5 millió dinárral vesz részt Szabadka Város és az újvidéki Elektrovojvodina Kft.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop