Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bejelentették: megkezdik az újzsedniki Preporod LK helyzetének rendezését

2015.05.08.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere Újzsedniken bejárta azt a területet, amelyen az újzsedniki Preporod Labdarúgó Klub játssza mérkőzéseit a Bácskai ligában, az öltöző épületét, az elhanyagolt, kézilabdapálya méretű betonpályát,  valamint még egy labdarúgópályát, amelyet a nyolcvanas évek elején kezdtek el építeni.  A polgármesteri látogatásra Anđelko Savićnak, az Újzsedniki Helyi Közösség tanácsa elnökhelyettesének és Dušan Prolnak, a Preporod LK elnökének a meghívására került sor. A bejárt terület a telekkönyvekben – még mindig mezőként szerepel.

9043_1.jpg

Maglai Jenő polgármester elmondta, hogy a város segíteni fog a sportkomplexum 4,36 hektáros területével kapcsolatos, több évtizede húzódó vagyonjogi kérdések megoldásában, illetve hogy a Preporod LK átvehesse az igazgatással kapcsolatos jogokat.    

A beszélgetőtársak egyetértettek abban, hogy a területtel kapcsolatos gondokat fokozatosan, lépésről lépésre kell megoldani, beleértve a vízminőség javításával kapcsolatos intézkedéseket illetve a birtokháborítások megakadályozását is.

9043_2.jpg

Megállapították, hogy ezen a területen egy sportközpontot kellene kialakítani, amelyhez – a tervdokumentáció kidolgozását követően egy aszfalt burkolatú, kivilágított pálya is tartozna, ahol találkozhatnának a helybeli fiatalok, illetve ahol kosárlabda-, röplabda-, kézilabda- és kispályás labdarúgó-tornákat szervezhetnének.

Maglai Jenő polgármester megtekintette az újzsedniki orvosi rendelő épületének a környékét is. Mint mondta, a rendelőhöz vezető utat mielőbb rendbe kellene tenni, a területet rendezni kellene és új tartalmakkal megtölteni.

9043_3.jpg


Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop