Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Megtartották a körzeti atlétikai bajnokságot

2015.05.05.

Szabadka Város Iskolai és Testnevelő Tanárai Sportszövetségének szervezésében a Városi stadionban megtartották az általános és középiskolai tanulók körzeti atlétikai bajnokságát. A versenyre 18 általános iskola és minden középiskola nevezett versenyzőket, egyéniben és csapatban, hat versenyszámban és váltófutásban. Az egyes versenyszámok győztesei május 14-én Újvidéken részt vesznek a regionális bajnokságon, amelyről a legjobbak eljutnak az országos bajnokságra, amelyet az idén a kopaoniki Brzećen rendeznek meg.

9036_1.jpg

Radoslav Svirčev, az Iskolai és Testnevelő Tanárok Sportszövetségének főtitkára elmondta, hogy ebből az alkalomból ma mintegy 300-an álltak rajthoz, s hogy ez csak a bajnokság első része, ugyanis május 22-én rendezik meg az általános iskolások bajnokságát az elsőtől a negyedik, illetve az ötödik-hatodik osztályosok számára.

Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja elégedetten állapította meg, hogy ilyen nagyszámú résztvevője volt a versenynek.

- Az idén elfogadott sportstratégiában az iskolai sport külön figyelmet kapott azzal a céllal, hogy a gyermekek ingyenesen sportolhassanak. Szép dolog, ha egy a mostani atlétikai bajnoksághoz hasonló iskolai versenyt a tömegesség jellemzi. A main mintegy 300-an vettek részt, a rövidesen megrendezésre kerülő folytatásban pedig legalább ennyi versenyzőre számítunk. Szabadka Városa mindig is támogatni fogja az ilyen rendezvényeket – hangsúlyozta Vjekoslav Ostrogonac.RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop