Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Megtartották a 2015. évi Trimbit

2015.05.01.

A Sport Mindenkinek Szövetség Szabadka Város sport- és ifjúságügyi reszortjával együttműködve május 1-jén  megszervezte a 2015. évi Trimbi ingyenes túráját mindenki számára. A résztvevők a kikapcsolódás (séta, kerékpározás, rollerezés) mellett értékes ajándékokat is nyerhettek.  Összesen több mint 360-an vettek részt a megmozdulásban, ez 50 százalékkal több a tavalyinál.

9028_1.jpg

A leggyorsabbak számára ügyességi pályát is felállítottak. Összesen 14 kerékpáros mutatta be ügyességét. Ezt a pályát Marko Filep (13 éves) teljesítette a leggyorsabban a fiúk kategóriájában 1:08:08 perces idővel, míg a lányoknál Miskolci Antónia (10) volt a legügyesebb 1:30:03-as idővel. A győztesek a Pionir Cukorka- és Csokoládégyár ajándékcsomagját vették át.

Az önkormányzat sportügyi osztálya öt ajándékkerékpárt valamint több vigaszdíjat is biztosított, valamint különdíjban részesítette a legfiatalabb ás a legidősebb résztvevőt. Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja a szerencsés nyerteseknek (Stefan Dimitrioski, Minja Babić, Filip Bjelan, Somogyi Márta, Džamić Vladimir) öt új kerékpárt adott át.

A Trimbi legfiatalabb résztvevője, aki gyalog tette meg a Trimbi távját Vasilije Marjanov, a kerékpárosok között pedig legfiatalabbként Maksim Kockar kerekezte végig a Szabadka és Palics közötti távot. A Trimbi legidősebb résztvevője a 94 esztendős Losonszki István volt. A Trimbi legrégibb kétkerekűjével Szügyi István jelent meg, akinek a biciklije 1936-ban készült. Őket a rendezvény szervezői különdíjban részesítették.


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop