Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

Akadálymentesítették a Telekom Május elseje utcai kirendeltségét

2015.05.01.

A Telekom Május elseje utcai kirendeltségének bejáratát akadálymentesítették a fogyatékossággal élők számára. Milimir Vujadinović, a Városi Tanács szociális védelemért felelős tagja ebből az alkalomból elmondta, hogy több, fogyatékossággal élőket tömörítő illetve érdekképviseletüket ellátó civil szervezet felhívása nyomán a helyi önkormányzat arra kérte a cégeket, intézményeket, hogy társadalmilag felelős szervezetként tegyék akadálymentessé kirendeltségeiket. A kérésre a szerbiai Telekom elsőként reagált és a Május elseje utcai kirendeltségük bejáratát akadálymentesítették és kísérőről is gondoskodnak a számukra.

 9025_1.jpg

- Ez az első apró győzelem egy akció kezdetén, amelyet civil szervezetekkel együttműködve egy hónappal ezelőtt kezdeményeztünk. A célunk, hogy elsősorban a mozgássérültek előtt lebontsuk az építészeti akadályokat, hogy a több polgárral egyenrangúan élhessenek. Köszönjük a szerbiai Telekomnak, hogy azonnal bekapcsolódtak a megmozdulásba, s arra kérem a Telenort illetve a VIP-et, hogy csatlakozzanak hozzánk. Akadálymentesítési kérelemmel fordultunk az OTP Bankhoz valamint a Vasútállomáshoz is – hangsúlyozta Milimir Vujadinović, majd hozzátette, hogy reményei szerint a nyár végéig még tíz városi intézményt akadálymentesítenek a mozgássérültek számára.


kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>