Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Bemutatták a Pattanj kerékpárra képzési programot

2015.04.24.

A Városháza Dísztermében ma bemutatták a Pattanj kerékpárra elnevezésű programot, amelyet a szerbiai gyermekek hosszú távú képzési akciójaként képzelték el, hogy megtanuljanak kerékpározni, és megismerjék az alapvető közlekedésbiztonsági szabályokat. Az elképzelés szerint az általános iskolai oktatásban kezdenék meg a felkészítést (és a versenyeket) az általános iskolai tanulók számára.

8999_1.jpg

A programot a 10 évesnél idősebb általános iskolások számára szervezik, de alkalmas a felnőttek képzésére is.  A program négy szintből áll: tantermi elméleti oktatás, gyakorlati képzés a gyakorlópályákon, utcai képzés a gyér forgalmú utcákban és utcai képzés a forgalmas utcákban.

Blaško Stantić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja. elmondta, hogy a Pattanj kerékpárra elnevezésű program hosszú távon jelentős, mivel a gyermekek számára lehetővé teszi bizonyos technikák elsajátítását és felkészíti őket a forgalomban való aktív részvételre.

A Pattanj kerékpárra az Ír Köztársaság Közlekedési Minisztériumának a programja, a kerékpárosok képzési szabványaival foglalkozó nemzeti bizottság kampánya keretében valósítja meg a szerb Sport- és Ifjúsági Minisztérium valamint az Oktatási, Tudományügyi és Technológiai Fejlődés Minisztériuma.Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2019-2020 téli vásár (2019.12.05-2020.01.13.)