Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Bemutatták a Pattanj kerékpárra képzési programot

2015.04.24.

A Városháza Dísztermében ma bemutatták a Pattanj kerékpárra elnevezésű programot, amelyet a szerbiai gyermekek hosszú távú képzési akciójaként képzelték el, hogy megtanuljanak kerékpározni, és megismerjék az alapvető közlekedésbiztonsági szabályokat. Az elképzelés szerint az általános iskolai oktatásban kezdenék meg a felkészítést (és a versenyeket) az általános iskolai tanulók számára.

8999_1.jpg

A programot a 10 évesnél idősebb általános iskolások számára szervezik, de alkalmas a felnőttek képzésére is.  A program négy szintből áll: tantermi elméleti oktatás, gyakorlati képzés a gyakorlópályákon, utcai képzés a gyér forgalmú utcákban és utcai képzés a forgalmas utcákban.

Blaško Stantić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja. elmondta, hogy a Pattanj kerékpárra elnevezésű program hosszú távon jelentős, mivel a gyermekek számára lehetővé teszi bizonyos technikák elsajátítását és felkészíti őket a forgalomban való aktív részvételre.

A Pattanj kerékpárra az Ír Köztársaság Közlekedési Minisztériumának a programja, a kerékpárosok képzési szabványaival foglalkozó nemzeti bizottság kampánya keretében valósítja meg a szerb Sport- és Ifjúsági Minisztérium valamint az Oktatási, Tudományügyi és Technológiai Fejlődés Minisztériuma.Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop