Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Kezdődik a motoros idény

2015.04.22.

Az V. Nemzetközi Jótékonysági Open Season Partyval kezdetét veszi az Old Bikers Motoros Klub új idénye.  A találkozót szombaton, április 25-én 10 órai kezdettel rendezik meg Hajdújáráson az Old Bikers Motoros Klub szervezésében.

8990_1.jpg

- Szabadka Városa már öt éve támogatja ezt a rendezvényt. Hat országból mintegy 400 vendégre számítanak, s ebben a megmozdulásban részt vesz az Old Timer Klub is.  A jövőben is egészen biztosan támogatjuk majd azokat a rendezvényeket, amelyek Palicsot és Szabadkát turisztikai célállomásként népszerűsítik, mondta Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja.

A program 10 órakor veszi kezdetét a vendégek érkezésével és egy rövid műsorral. Dél körül kisebb csoportokban megindulnak Szentkútra, ahol 13 órakor motor- és old timer-szentelést tartanak a régi járművek szabadkai klubjával együttműködve. Hajdújárásra visszatérve ebédre várják a meghívott vendégeket, majd szórakoztató műsor következik.

A jótékonysági találkozó során összegyűlő adományokat a szegény sorsú gyermekek napközijének, a hajdújárási Lurkóháznak, és a szabadkai Közkórház gyermekosztályának a megsegítésére fordítják.  

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia