Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Aláírták a szerződést a Városi Ifjúsági Közponról

2015.04.16.

Csütörtökön, 2015. április 16-án a belgrádi Szerbia Palotában ünnepélyesen aláírták a szerződést a Városi Ifjúsági Központ elnevezésű projekt megvalósításáról, amelyet az Ifjúsági és Sportminisztérium hagyott jóvá a helyi szintű ifjúsági politikák megvalósítására az önkormányzatok számára kiírt nyílt pályázat keretében.  Az aláíráson jelen volt Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja valamint Dejana Baltes, az Ifjúsági Iroda koordinátora.

8981_2.jpg

A projekt megvalósítása az év második felében kezdődik, s a következő ütemezésben zajlik: a Városi Ifjúsági Központ működőképes felszerelése a szükséges műszaki berendezésekkel együtt, a szabadidő hasznos eltöltésére irányuló programok bevezetése, valamint a fiatalok gyakorlati képzése a közösségben való tevékeny részvételre.

Az Ifjúsági és Sportminisztérium által pénzelt projekt értéke 1.196.000 dinár, a projekt hordozója pedig Szabadka Város Ifjúsági Irodája.

A közösségi tér funkcionális berendezésével a szabadkai fiatalok számára hozzáférhetővé válnak az igényeiknek megfelelő és a szabadidő tevékeny eltöltéséhez, a tájékoztatáshoz, az informális oktatáshoz és a közösség életébe való bekapcsolódáshoz  szükséges szolgáltatások.

Szabadkán 2012 óta, Szabadka Város Ifjúsági Irodájának a megalakítása, a helyi ifjúsági politika akciótervének a meghozatala óta jelentős elmozdulás történt az ifjúsági politika megvalósításában, s ezen a téren további eredményeket várnak a Városi Ifjúsági Központ megalakításától, ami 2015 végére várható.   

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop