Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megkezdődtek a munkálatok a központi főnyomócső építésén

2015.04.09.

Hétfőn, 2015. április 6-án megkezdődtek a munkálatok a központi főnyomócső I. ütemének építésén. A központi vízvezeték-hálózat fejlesztésére a Szabadka Város és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) közötti hitelszerződés alapján kerül sor.

8960_1.jpg

Ennek a főnyomócsőnek a megépítésére azért van szükség, hogy a városban minden fogyasztó számára elegendő mennyiségű és egyenletes nyomású jó minőségű ivóvizet biztosítsanak minden fogyasztási körülmény közepette.

A munkálatok első üteme a Városi Uszodától a Nikola Demonja, a Grabovac és a Szép Ferenc utcákon keresztül a Tito marsall sugárútig terjedő részt öleli fel. A munkálatok 46 napig tartanak, és május 27-ig kell befejezni ezt a beruházást.

Jelenleg a munkaterületen a talajvíz szintjét csökkentik és folynak az előkészületek a meglevő hálózat és az új nyomócső első csatlakozási pontjának a kialakítására. A következő napokban az említett utcákban ideiglenesen szünetel a vízszolgáltatás és részleges vagy teljes forgalomkorlátozásra is számítani kell. A Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat erről, illetve a korlátozások pontos idejéről és tartamáról idejekorán tájékoztatják a közvéleményt és az érintett fogyasztókat.

A Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat az illetékes szervekkel és intézményekkel valamint a munkálatok kivitelezőivel azon lesz, hogy a munkálatokat a megállapított ütemtervnek megfelelően gyorsan és megfelelő minőségben végezzék el, hogy mielőbb helyreállhasson a vízszolgáltatás és a közlekedés.


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop