Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A civil szervezetek részvételének ösztönzése a környezetvédelmi gondok megoldása érdekében

2015.04.08.

Ma a Városháza Kék termében tájékoztató, munkajellegű megbeszélést tartottak azon civil szervezetek képviselőivel, amelyek érdeklődnek a Város által kiírt környezetvédelmi pályázaton való részvétel iránt. Szabadka Város ugyanis 2015-ben pályázat útján ítél oda eszközöket civil szervezeteknek a környezetvédelmi projekt-tevékenységük pénzelésére illetve társfinanszírozására.

8954_1.jpg

A megbeszélés célja az volt, hogy partneri viszony alakuljon ki a helyi önkormányzat és a civil szervezetek között a környezetvédelem kulcsfontosságú gondjainak a megoldásában, illetve, hogy a civil szervezetek idejekorán megismerkedjenek a pályázat részleteivel. Erre azért volt szükség, hogy az érdekeltek 2015. május 11-ig részletesen kidolgozhassák projektjavaslataikat, mivel ekkor jár le a pályázati dokumentáció benyújtásának a határideje.

Az idei kiírás prioritásai közé tartozik a Palicsi-tó és környéke ökológiai státuszának a javításával kapcsolatos terv megvalósítása, a családi lakhatású településeken a komposztálás ösztönzése, valamint Szabadka Város térinformatikai számítógépes portáljának a használata környezetvédelmi célokra.

A civil szervezetek környezetvédelmi projekt-tevékenységeire Szabadka Város területén idén 3.000.000 dinárt ítélnek oda.

A pályázat teljes szövege az adatlappal és a szükséges információkkal a következő linken vehető át: http://www.subotica.rs/index/page/id/8926/lg/sr/pr/1.

 Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop