Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartotta tisztújító közgyűlését a városi nyugdíjas egyesület

2015.03.27.

A nyugdíjasok városi egyesülete székházának dísztermében, a Savo Šumanović utca 2. szám alatt megtartották a Nyugdíjasok Városi Egyesületének (NYVE) rendes évi tisztújító közgyűlését. A közgyűlésen jelen volt Nenad Ivanišević, a Munka-, Foglalkoztatásügyi, Harcos- és Szociálisügyi Minisztérium államtitkára, Maglai Jenő, Szabadka polgármestere, Milimir Vujadinović, a Városi Tanács szociálisvédelemért felelős tagja, Milan Nenadić, a Vajdasági Nyugdíjasok Szövetségének elnöke, valamint Dragutin Lekić, a VNYSZ alelnöke.

8931_1.jpg

Nenad Ivanišević a jelenlevőkhöz szólva elégedettségének adott hangot, amiért a nyugdíjasok városi egyesületének tisztújító közgyűlésén jelen vannak az illetékes köztársasági minisztériumok és Szabadka Város képviselői, bizonyságot téve arról, hogy közös a feladatuk.

- A szabadkai önkormányzat kiváló példával jár elöl a polgárokról való szociális gondoskodás terén, s országunkban azon kevesek közé tartozik, amelyek az idén a költségvetésben nem csökkentették a szociálisvédelemre szánt eszközöket, s ez nagy eredménynek számít. Önnek, Lučev elnök asszony, egy újabb megbízatási időt kívánok, hogy továbbra is eredményesen munkálkodjon, s biztos vagyok abban, hogy szándékai megvalósításában a jelenlevő küldöttek is támogatni fogják. A Szerb Köztársaság Kormánya illetékes minisztériumának a nevében erkölcsi támogatásomról biztosítom, s reményeim szerint a közeljövőben konkrétabb támogatásra is sor kerül - emelte ki Nenad Ivanišević.

Maglai Jenő polgármester elmondta, hogy a szabadkai nyugdíjasok városi egyesülete az elkövetkező időszakban is számíthat az önkormányzat támogatására.

- A nyugdíjasok szabadkai városi egyesülete az országban az egyik legszervezettebb nyugdíjas egyesület. Ez az egyesület minden tagja együttes munkájának és törekvéseinek a sikere és eredménye. A városi egyesület az elkövetkező időszakban is számíthat a helyi önkormányzat támogatására, hiszen a feladatunk közös: segíteni legidősebb polgártársainknak. Eredményes munkát kívánok a közgyűlésnek, jó egészséget és sok sikert kívánok további munkájukhoz. Meggyőződésem, hogy a jövőben is fenntartják tevékenységük magas színvonalát, s eredményesen támogatják tagjaikat – hangsúlyozta Maglai Jenő polgármester.

A szabadkai nyugdíjasok városi egyesületének rendes évi tisztújító közgyűlésén az egyesület elnökévé egy újabb, négyéves megbízatási időre az Egyesület eddigi elnökét, Dragica Lučevet választották meg.


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop