Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A polgármester meglátogatta a 2015-ben Szabadkán született első kisbabát

2015.03.26.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere ma meglátogatta azt a csecsemőt, aki az első idei újszülött volt a szabadkai Közkórházban. Skender Beriša január 1-jén 23 óra 30 perckor jött a világra. A polgármester az elsőszülött kisbaba szüleinek gratulálva jó egészséget és sok boldogságot kívánt az egész családnak.  Mirsada Alija (21) a polgármestertől virágcsokrot kapott, Szabadka Városa pedig az első idei csecsemőnek 50.000 dinárt biztosított és ezt a pénzt át is utalták Mirsada Alija folyószámlájára.

8927_1.jpg

Mirsada Alija és Femat Beriša (26) köszönetet mondott Maglai Jenő polgármesternek a látogatásért és a kisfiuk számára adományozott pénzért. Mirsada elmondta, hogy az újszülött 3.250 grammos és 49 centiméteres volt, könnyű volt a szülés és hogy számára az volt élete legboldogabb pillanata.

- Örülünk a kisfiunkkal eltöltött minden pillanatnak. Szerény körülmények között élünk, de igyekszünk legnagyobb kincsünk, a kis Skendernek biztosítani a feltételeket, hogy gondtalanul nőjön fel – mondta Mirsada Alija.

A Közkórház szülészetén 2015-ben született második és harmadik csecsemő is kisfiú.  A második január 2-án 13 órakor, a harmadik pedig január 3-án 23 óra 45 perckor született.

Január 1-től március 26-ig a szabadkai Közkórházban 294 kisbaba született, 131 kisfiú és 163 kislány. Tavaly a Közkórház szülészetén összesen 1.414 csecsemőnek segítettek a világra jönni.

8927_2.jpg


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop