Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Jutalom a legjobb matematikusoknak

2015.03.05.

A Városháza Dísztermében ma okleveleket és elismeréseket nyújtottak át a legjobb fiatal matematikusoknak, akik az általános iskolások számára szervezett matematikaverseny városi ciklusában tűntek ki. A versenyen 370 tanuló vett részt a harmadiktól a nyolcadik osztályig. A Szabadkai Matematikusok Egyesülete az önkormányzat támogatásával 170 általános és több mint 30 középiskolai tanulót díjazott. Ők azok, akik jogot szereztek a körzeti versenyre, amelyet március 28-án rendeznek meg a szabadkai Kizúr István Általános Iskolában.

8850_1.jpg

A feladatok nehezek, a fiatal szabadkai matematikusok pedig eredményesek voltak. Minden kategóriában voltak első díjazottak: a harmadik osztályban hat, a negyedikben három, az ötödikben két, a hatodiktól a nyolcadik osztályig pedig egy-egy első díjat osztottak ki. A nyolcadikosok között kivételes eredményt, 100 pontot ért el Minja Vuković, a Miloš Crnjanski Általános Iskola tanulója.

A középiskolások számára befejeződött az országos verseny is, amelyen a szabadkaiak két második és egy első helyet érdemeltek ki. A legjobbak ma jutalomkönyvet is kaptak.

A díjakat és a jutalmakat Maglai Jenő, Szabadka polgármestere, Blaško Stantić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja, Fehérvári Magda, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkára, Nebojša Gvozdenović, a Matematikusok Egyesületének elnöke, Ljubica Kiselički, a versenybizottság elnöke és Ivan Bajić, az Ivan Sarić Műszaki Iskola megbízott igazgatója nyújtotta át.


Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop