Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megbeszélés a Zorkakop cég képviselőivel

2015.03.05.

Maglai Jenő, Szabadka Város polgármestere és a palicsi Zorkakop ajánlatának áttekintésével megbízott munkacsoport tagjai az ajánlatról ma a Városháza Zöld termében megbeszélést folytattak a Zorkakop igazgatójával, Srđan Zekovićtyal és a cég megbízottjával, Goran Čabarkapával. Az ajánlat az Óváros KK területén található 3 ha 42 ár 67 négyzetméter építkezési telek elidegenítésére vonatkozik.

8846_1.jpg

A tárgyaló felek egyetértettek abban, hogy a feltételek korrektek, és ha Szabadka Város érdeklődik a telek megvásárlása iránt, akkor az átruházás átlátható módon, rendes jogi eljárás keretében fog megtörténni. Az építkezési telken egy 3,5 megawattos transzformátor-állomás, három 180 méteres kút és ipari vágány található.

Megállapodtak abban, hogy először is bírósági szakértőt kérnek fel az ingatlan piaci értékének a meghatározására, majd pedig együttesen bejárják az említett területet.

A munkacsoport tagjai – akiket a polgármester határozatban nevezett ki – Maglai Jenő polgármester mellett Ana Lacković Fodor, a Városi Közigazgatás Vagyonjogi Titkárságának titkára, Nebojša Daraboš, a Városi Tanács gazdaságért felelős tagja, Ljuben Hristov, a polgármester kisiparért felelős tanácsosa és Smiljana Stević, a Polgármesteri Kabinet és a Város Tanács feladataival megbízott előadója.Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop