Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Ismertek a tizenhárom éves kisfiút megtámadó kutyák tulajdonosai

2015.02.06.

Az egyes sajtószervekben megjelent írásokra, miszerint nemrégiben Radanovác HK területén két kóbor kutya megtámadott egy tizenhárom éves (B. E.) kisfiút, akinek könnyebb sérüléseket okoztak, valamint hogy a szülők a várostól állítólag kártérítést fognak követelni, Szabadka Város kommunális rendőrsége a következő közleményt adta ki:

8595_1.jpg

Kedden, 2015. január 27-én 12,45-kor a szabadkai Domino cég (Szegedi út sz. n.) dolgozói telefonon jelentették, hogy náluk van egy kiskorú, akit a Dominóval szembeni kerékpárúton megtámadott két nagytermetű kutya.

A bejelentést követően a helyszínre érkezett a kommunális rendőrség járőre, amely a kisfiút édesanyjával, Bartus Valériával együtt elszállította a szabadkai Közkórházba, ahol elláták a sérüléseit. Az esetről jegyzőkönyv készült.  

A kommunális rendőrség másik járőre behatárolta azt a helyet, a katonai gyakorlóteret, ahol a támadás történt. Amikor a járőr megérkezett, a két kutya az ún. II. kaszárnya hátsó része, illetve a Pálma utca felé indult. Mivel a járőr nem tudott áthaladni a Pálma utcán, a kommunális rendőrség járőre a kutyák követése céljából Radanovácra ment, ám eközben a két eb eltűnt a látókörükből.

A terepi adatgyűjtés során megállapították, hogy a két kaukázusi juhász egy szabadkai cég tulajdonában van, amelynek székhelye a Tuki ugarokban található. A kutyák el vannak látva chippel, és megkapták a szükséges oltásokat, amit az állatok tulajdonosai az oltáskönyvvel bizonyítottak.  

A kutyák tulajdonosai ellen az illetékes felügyelőség megteszi a szükséges lépéseket. Mivel olyan esetről van szó, amelyben bizonyított a kutyák tulajdonjoga, a károsultakhoz eljuttatják a tulajdonos adatait, hogy az illetékes bíróság előtt érvényesíthessék jogaikat.                                                                                

                                                               Szabadka Város kommunális rendőrsége

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop