Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Ingyenes tízórai a Žarko Zrenjanin középiskola tanulói számára

2015.01.29.

A Városháza Média Központjában adományozási szerződést írtak alá az Arena 2 Pékség, Szabadka Város és a Žarko Zrenjanin Gyógypedagógiai Általános és Középiskola képviselői. A szerződés aláírói: az Arena 2 Pékség nevében Fitim Çenaj, az önkormányzat nevében Milimir Vujadinović, a Városi Tanács szociálisvédelemért felelős tagja és Dragana Vučković, a Žarko Zrenjanin GYÁKI igazgatónője.

8576_1.jpg

Milimir Vujadinović először is köszönetet mondott a Proleće Pékségnek és tulajdonosának, Isen Martinajnak, aki tavaly segítette ingyenes tízóraival a Žarko Zrenjanin középiskola tanulóit, majd kiemelte, hogy a városi költségvetésből idén is mintegy 18 millió dinárt különítenek el az általános iskolai tanulók étkeztetésére, de mindenekelőtt az iskola sajátosságai miatt meg kellett oldani a Žarko Zrenjanin középiskola tanulóinak az étkeztetését is.

- A 180 nap humanizmus elnevezésű projektet az Arena 2 Pékség és Szabadka Város valósítja meg, s azért 180 nap, mert ennyi munkanap van egy tanévben. A két aláíró kötelezettséget vállalt, hogy 2015. február másodikától december 31-ig minden tanítási napra a Žarko Zrenjanin középiskola 90 tanulója számára napi egy tízórait biztosítanak. A pékség december 31-ig összesen 15.500 tízórait biztosít, a város pedig a járulékos áfa költségeit fedezi 155.000 dinár értékben – mondta Vujadinović.

Fitim Çenaj elmondta, hogy az Arena 2 Pékség eddig is részt vett a különböző emberbaráti megmozdulásokban, igyekezett megoldást találni arra, hogy miként segítsen a rászorulóknak, s mint mondotta, külön örül annak, hogy ezúttal a gyermekeknek segíthet, és azoknak, akik róluk gondoskodnak.

- Az aláírt szerződést maradéktalanul tiszteletben tartjuk, ezáltal segítve azt a közösséget, amelyben élünk s amelyben gyermekeink is felnőnek – emelte ki Çenaj.

Dragana Vučković a támogatás jelentőségét húzta alá, elsősorban azért, mert a fejlődésben levő gyermekeknek jó minőségű táplálékra van szükségük.

- A tanulók és szüleik nevében is hálásak vagyunk az adományért. Örülünk, hogy városunkban ismét megjelent egy nagyszívű vállalkozó, aki megértette, hogy mennyire szükségünk van erre a támogatásra – hangsúlyozta az igazgatónő.


Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop