Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szanálták az öltözőket a györgyéni Vladimir Nazor iskolában

2015.01.28.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere, Ilija Maravić, a Városi Képviselő-testület elnöke, Blaško Stantić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja és Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja ma a györgyéni Vladimir Nazor Általános Iskolában átadták a tanulóknak és a Györgyén Labdarúgó Klub tagjainak az iskola átépített és felújított öltözőit.

8571_1.jpg

Maglai Jenő polgármester sajtónyilatkozatában elmondta, hogy tavaly tájékoztatták az öltözők állapotáról, arról, hogy a leszakadt mennyezet miatt megtiltották a gyermekek számára a használatukat. Ekkor született döntés arról, hogy a költségvetési tartalékokból biztosítanak pénzt az öltözők felújítására, a tervek elkészülte után pedig megkezdődtek a munkálatok is.  

- A projekt megvalósítására 1.400.000 dinárt fordítottunk. Ez egy csekély jelzés arra, hogy a helyi önkormányzat odafigyel a peremvárosi településekre is, hogy nem csak a városban illetve a szűkebb városközpontban ruházunk be, hanem a helyi közösségekben is igyekszünk megoldani bizonyos problémákat, olyanokat, amelyek évtizedek óta megoldásra várnak. Ezáltal is szeretnénk az embereknek rendes élet- és munkakörülményeket teremteni – emelte ki Maglai Jenő.

Ljuljana Dulić, a Vladimir Nazor ÁI igazgatónője elmondta, hogy az öltözők rendkívül rossz állapota miatt azokat nem használhatták a gyermekek. Kiemelte, hogy mindenki, aki használja majd a létesítményt, értékelni fogja a befektetett pénzt, s hogy úgy fogja karban tartani a helyiségeket, hogy még sokáig használhassák őket.

A felújított öltözők átadása előtt a Vladimir Nazor ÁI tanulói alkalmi műsorral léptek fel.

8571_2.jpgNépszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop