Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Nehéz teherjárművek nélkül a Skadarlija utca

2015.01.26.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere ma másodszor folytatott megbeszélést a Skadarlija utca elégedetlen lakóinak a képviselőivel. A megbeszélésre azt követően került sor, hogy a polgármester pénteken, 2015. január 16-án a Városházán találkozott az utca héttagú küldöttségével, amikor is abban állapodtak meg, hogy lépéseket tesznek a Peščara HK ezen részén lakó polgárokat évek óta sújtó gondok megoldásáért, amelyeket az újrahasznosítható nyersanyagok felvásárlásával és tárolásával foglalkozó Dado metal cég okoz.

8553_1.jpg

A Városháza Zöld termében megtartott mai megbeszélésen megállapodtak abban, hogy a szabadkai regionális Aarhus Központ kérelemmel fordul a Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Minisztériumhoz, hogy az vizsgálja felül a Dado metal magáncég Skadarlija utcai telephelyére kiadott fémhulladék-gyűjtési, -kezelési és tárolási engedélyt.  

Megállapodtak abban is, hogy felfüggesztik azt a határozatot, amelyet Szabadka Városépítési Igazgatósága a múlt év novemberében adott ki a Dado metal cég számára rendkívüli közúti szállításra, továbbá, hogy a Skadarlija utcán keresztül megtiltják a 7,5 tonnánál nagyobb össztömegű járművek közlekedését.

A megbeszélésen jelezték: fennáll annak a lehetősége, hogy a Dado metal beszünteti a munkát a Skadarlija utcai telephelyén, amelyet bizonyos feltételek mellett áthelyeznek a város egy másik pontjára.
Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop